Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Polycom South East Europe Briefing - pentru prima oară în România

07 Martie 2012



Polycom,unul dintre principalii furnizorimondiali desoluţii de teleprezentă, audio şi video conferintă, alege pentru prima oara România pentru a-şi organiza întâlnirea anuală cu partenerii din Europa de Sud-Est. Evenimentul va avea loc in Timisoara, in perioada 6 – 8 martie si va aduce impreuna participanti din mai multe tari din regiune, printre care: Serbia, Bulgaria, Macedonia, Croatia si Romania.
Intalnirea este centrata pe comunicarea strategiei de dezvoltare, dar si pe analiza celor mai bune performante atinse de catre partnerii Polycom pe parcursul ultimul an. Aceste performante vor fi premiate in seara zilei de 7 martie. Intre companiile participante se afla si LASTING System, in calitate de Master Distributor & Gold Certified Partner Polycom pentru Romania si Republica Moldova. “Aceasta participare nu face decat sa sublinieze performanta pe care o are compania in regiune, in zona de distributie cu valoare adaugata a solutiilor de teleprezenta, de video si audio conferinta!” mentioneaza domnul Octavian Vlad, Business Development Manager Polycom LASTING System.
Vor sustine prezentari pe parcursul evenimentului: Chris Prowse, Polycom Regional Sales Director, Daniel Rotaru, Polycom Sales Manager South East Europe, Chriss Worth, Director of Sales - ATG Service Provider Business Development - EMEA, Jayne Dimmick, Polycom Director, Product & Regional Marketing, EMEA Polycom, Ramy Alam, Senior Sales Support Polycom, alaturi de alti specialisti.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite