Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SAP Hana pe hardware Fujitsu, lansare la CeBIT 2012

07 Martie 2012



Pentru a permite companiilor sa proceseze eficient si rapid volumele mari de date, Fujitsu a lansat (la CeBit 2012) primul sistem din lume certificat pentru SAP® Business One, bazat pe platforma analitică SAP HANA® Sistemul este rack-abil si este livrat preconfigurat. Cea mai nouă propunere din seria de oferte Fujitsu în sprijinul SAP HANA, dispozitivul reafirmă angajamentul Fujitsu de a promova şi distribui pe scară largă puternica tehnologie de calcul creată de SAP AG, contribuind, prin aceasta, la accelerarea luării deciziilor de afaceri în cadrul tuturor companiilor, indiferent de dimensiuni. Sistemul Fujitsu, certificat de SAP, va grăbi procesul de înţelegere şi luare a deciziilor. Acest rezultat este atins prin utilizarea tehnologiei in-memory, în care procesul de analiză şi interpretare a unor mari cantităţi de informaţii este mult mai rapid decât în clasicele centre de date bazate pe sisteme pe disc.

Avantaje de business
Prin această nouă soluţie, Fujitsu oferă toate avantajele SAP HANA la un preţ de pornire avantajos. Sistemul creat special pentru SAP Business One, cu platformă analitică SAP HANA, reprezintă o nouă abordare, menită să sprijine întreprinderile în încercarea de a-şi croi drum prin imensul hăţiş de date. Creat special pentru mari întreprinderi, dar şi pentru companiile mici şi mijlocii ce rulează SAP Businesss One, sistemul Fujitsu asigură o soluţie de infrastructură care să asiste în gestionarea, consolidarea şi obţinerea de beneficii de pe urma cantităţii crescânde de date, oricât de numeroase ar fi sursele lor de origine.

Bazat pe robusta tehnologie a serverului Fujitsu PRIMERGY TX300 S6, acesta este cel mai nou dispozitiv din seria oferită de Fujitsu în sprijinul SAP HANA, întărind poziţia companiei ca partener strategic al tehnologiilor SAP HANA:
- lansare in iunie 2011 a unei platforme certificată de SAP, special configurată pentru rularea SAP HANA
- deschiderea in septembrie 2011 a Centrului Mondial de Demonstraţii în sprijinul SAP HANA
- obtinerea in noiembrie 2011 a certificarii pentru mediile multi-nod care rulează SAP HANA.

Livrat “la cheie”
Gata de lucru imediat ce-a fost scos din cutie, dispozitivul Fujitsu cu sistem de operare SUSE Linux este compact, preconfigurat şi vine pre-instalat cu SAP Business One, cu tehnologie analitică SAP HANA. Pentru a înlesni o tranziţie cât mai rapidă şi de calitate pentru clienţii de diferite mărimi şi competenţe tehnice, Fujitsu optimizează încă din fabrică procesele interne, cum este configuraţia de instalare. Dispozitivul pentru server este suficient de mic pentru a încăpea într-o cameră de server sau a intra cu uşurinţă în rack-ul dintr-un centru de date.
Disponibil exclusiv prin partenerii de distribuţie ai SAP care vând Sap Business One, sistemul Fujitsu este ideal pentru SAP Business One, putând satisface cu brio nevoile unor filiale sau companii de mici dimensiuni. Soluţia Fujitsu duplichează datele pentru rapoartele analitice şi oferă noi funcţionalităţi – cum ar fi căutarea la nivel de companie, analiza şi raportarea interactivă, cât şi noi tabele de gestiune şi capacitatea de a lucra cu toate tipurile de surse de date – cu inegalabila viteză a calculelor făcute in-memory.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite