Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romanian Business Consult lanseaza Retail IQ

14 Martie 2012Romanian Business Consult (RBC),furnizor de solutii integrate pentru retail, isi extinde portofoliul cu Retail IQ, o noua suita de aplicatii software, dezvoltata inhouse si destinata comerciantilor locali. Retail IQ constituie un sistem complet de gestiune a magazinelor mici si mijlocii, care asigura managementul activitatilor, pornind de la procesul de vanzare la casa si incheind cu aplicatii complexe de gestiune a magazinelor si retelelor comerciale, precum si un modul foarte puternic de raportare. “Retail IQ este rezultatul a 20 de ani de experienta RBC in retailul global si a peste 2 ani de investitii in cercetare – dezvoltare. Aceasta solutie inglobeaza cele mai bune practici in domeniu si raspunde nevoilor concrete si diverse ale comerciantilor din tara noastra. Credem ca Retail IQ este exact solutia de care au nevoie in acest moment magazinele locale.», a declarat Andrei Bojita, Director General RBC.
Retail IQ cuprinde mai multe module, poate fi scalata la unul sau mai multe magazine si este total customizabila din punct de vedere software si hardware. Pe langa functionalitatile de baza, precum procesarea tranzactiilor in timp real, controlul achizitiilor de marfa, calcularea marginii comerciale, controlul stocurilor etc., solutia inglobeaza module dedicate de promotii, fidelizare a clientilor, generare rapoarte. Cu ajutorul modulului de promotii pot fi derulate, practic, un numar nelimitat de campanii. Modulul destinat fidelizarii clientilor permite magazinelor sa obtina si sa fructifice informatii despre comportamentul de cumparare al acestora si sa le vina in intampinare cu oferte personalizate, care sa le recompenseze loialitatea. Totodata, Retail IQ este capabil sa genereze oricand rapoarte complexe, variate si customizabile, disponibile in diverse medii, precum tablete si iPad.
In acest moment RBC detine o cota de piata de peste 70% pe segmentul reprezentat de lanturile internationale de comert, pentru care compania reprezinta principalul integrator de solutii software si hardware, concepute de partenerii sai internationali, precum Wincor-Nixdorf, Bizerba si Motorola. La acestea se adauga servicii de configurare, instalare, fiscalizare, service si asistenta tehnica. In ceea ce priveste retelele locale de comert, RBC a furnizat pana acum preponderent echipamente si solutii hardware pentru cantarire, imprimare si citire coduri de bare, echipamente POS si imprimante fiscale. Retail IQ vine sa completeze pachetul de produse si servicii oferit de RBC comerciantilor mici si mijlocii si sa le faciliteze acestora accesul la o suita de aplicatii software utilizata pana recent cu preponderenta de lanturile internationale de retail.
Compania dispune de un Help-Desk functional 365 zile/an, 7-24, de puncte de lucru la nivel national si de o puternica retea de parteneri, fiind capabila sa raspunda in regim de urgenta tuturor solicitarilor.
“In acest moment, avem puncte de prezenta in toate marile orase si distanta maxima intre noi si orice client este sub 50 de km.”, explica Andrei Bojita.
Odata cu lansarea Retail IQ, RBC anunta si lansarea website-ului oficial de prezentare a solutiei: www.retail-iq.ro. “Cu un design modern si intuitiv, pagina web se doreste a fi un canal de comunicare intre noi si clientii Retail IQ, care vor beneficia de o sectiune cu continut dedicat, dar si o interfata prietenoasa intre noi si magazinele care isi doresc o solutie eficienta pentru managementul activitatii.”, a declarat Valeria Grama, Director de Marketing RBC.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite