Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

BenQ lansează în România primul proiector HD care permite conversia în timp real a imaginilor 2D în imagini 3D

14 Martie 2012



BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP, lansează în România proiectorul W703D, destinat zonei de home entertainment, fiind primul proiector 3D HD care permite conversia în timp real a imaginilor 2D în imagini 3D.
Noul proiector BenQ aduce un plus de stil oricărei încăperi printr-un designul elegant şi compact, de culoare alb sidef. Convertorul 3D încorporat permite transformarea oricărui conţinut 2D în imagini 3D, tehnologie prin care utilizatorii au acces la o gamă largă de divertisment 3D. Mai mult, opţiunea de ajustare a efectelor 3D permite o personalizare şi mai mare a imaginii. Ochelarii 3D nu necesită un emiţător suplimentar, sincronizandu-se direct cu imaginile proiectate.
Imaginile HighDefinition sunt proiectate la o calitate foarte bună chiar şi în încăperi intens luminate, datorită contrastului nativ de 10.000:1, a luminozităţii de 2200 ANSI Lumeni şi a compatibilităţii HDTV de 480i-1080p. Modelul W703D este conceput pentru utilizatorii care îşi doresc să se bucure de o experienţă 3D captivantă. Fie că este vorba de filme 3D vizionate direct de pe BlueRay, competiţii sportive urmărite prin receptorul de cablu sau satelit ori jocurile preferate jucate de pe PS3, conţinutul 3D este redat cu uşurinţă datorită standardului de conexiune HDMI 1.4 şi tehnologiilor BrilliantColorTM şi VIDITM .
„BenQ W703D este ideal pentru toţi cei care până acum îşi doreau acasă, pe un întreg perete, distracţie 3D, dar nu aveau conţinut 3D. De acum pot să beneficieze de acesta prin conversia 2D-3D. În plus, preţul proiectorului este unul accesibil”, a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ România.
BenQ W703D are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audienţe de până la 10-20 persoane. Este echipat cu un difuzor încorporat cu o putere de 10W, care asigură un sunet de calitate şi permite redarea filmelor preferate sau a celor mai noi jocuri fără a mai avea nevoie de alte difuzoare externe. W703D oferă posibilităţi multiple de conectare şi detectează automat sursa de semnal 3D. Interfaţa HDMI permite realizarea cu uşurinţă a conectivităţii audio şi video.
Procesorul de imagine asigură proiectarea unor imagini clare, puternice şi vii, iar datorită sistemului optic fără filtre de praf culorile nu vor suferi în timp modificări de calitate. Păstrarea calităţii imaginii permite redarea celor mai mici detalii, fără a apărea degradarea sau pierderea culorilor, chiar şi după o utilizare îndelungată. Modelul W703D include sistemul BenQ de management al culorilor şi sistemul de control al culorilor în mod 3D, care asigură alături de tehnologia Wall Color Correction o experienţă de vizualizare optimă pe orice culoare de ecran/perete.
Proiectorul vine cu o telecomandă cu tastatură iluminată, uşor de controlat chiar şi pe întuneric. Durata de viaţă a lămpii este de 6.000 de ore în mod eco, ceea ce se traduce printr-o funcţionare intensă a proiectorului pe o perioadă de 5-6 ani, sau o utilizare în weekend de 9-10 ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite