Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab lansează Kaspersky ONE

16 Martie 2012



Kaspersky Lab lansează Kaspersky ONE, o suită de securitate universală şi multi-platformă, care oferă protecţie avansată pentru o gamă largă de produse, începând de la PC-uri şi notebook-uri, până la telefoane inteligente şi tablete.


Utilizarea simultană a mai multor dispozitive personale a devenit o practică foarte răspândită. De cele mai multe ori, un laptop şi un PC sunt folosite în paralel cu un smartphone sau o tabletă. Aceste dispozitive diferă atât în privinţa hardware-ului, cât şi a software-ului, însă au o serie de caracteristici comune: sunt puternice, au conexiune la Internet, pot stoca volume mari de date personale şi sunt vulnerabile la atacuri informatice. Este necesar ca informaţiile stocate pe toate aceste dispozitive să fie protejate, iar Kaspersky ONE oferă această protecţie.


Noua suită Kaspersky Lab este disponibilă în pachete pentru cinci dispozitive. Kaspersky ONE protejează computerele desktop şi laptop-urile care folosesc Microsoft Windows sau Mac OS X, telefoanele inteligente (cu sisteme de operare Android, Blackberry, Symbian şi Windows Mobile) şi tabletele cu Android. Fiecare dintre aceste produse poate fi securizat cu una dintre aplicaţiile de mai jos, optimizate pentru utilizarea cu respectiva platformă software:


- protecţie completă pentru PC-urile cu Windows
- protecţie anti-malware pentru Mac
- protecţie împotriva ameninţărilor mobile şi anti-furt pentru smartphone-uri
- protecţie esenţială pentru tabletele cu Android


Operaţiunile de instalare şi activare ale Kaspersky ONE pe fiecare dispozitiv în parte sunt foarte simplu de realizat, folosind o licenţă universală. Aplicaţiile şi actualizările bazelor de date sunt gratuite, iar utilizatorii pot decide singuri combinaţia dispozitivelor care vor fi securizate.
De exemplu, pachetul de cinci produse poate fi folosit pentru protejarea a cinci computere cu Windows, a două PC-uri cu Windows, a două Mac-uri şi un smartphone, a cinci smartphone-uri sau în orice altă combinaţie. Versiunea retail a Kaspersky ONE oferă şi o interfaţă unificată, pentru lansarea fiecărei aplicaţii în parte.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite