Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

TotalSoft lanseaza solutii pentru producatorii agricoli

16 Martie 2012



TotalSoft lansează un pachet de soluții software destinate simplificării și eficientizării activității producătorilor agricoli. Pachetul include o serie de programe special dezvoltate pentru companiile din agricultură, care permit programarea, planificarea și gestionarea materialelor, utilajelor și activităților specifice unui an agricol (arat, semanat, erbicidat sau recoltat).


TotalSoft propune un pachet de soluții software care oferă agricultorilor informațiile necesare procesului agricol, susținându-l prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu. În plus, oferă și posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.).


Pachetul înglobează mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrării și analizării indicatorilor de performanță (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivării documentelor (Charisma Document Management), precum și managementului resurselor umane și salarizării (Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite