Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Motorola Mobility si Orange lanseaza Motorola XOOM 2

19 Martie 2012



Motorola Mobility si Orange au lansat astazi in Romania tableta Motorola XOOM 2. Tableta este prevăzută cu caracteristici 3G şi capacităţi Wi-Fi si are preinstalat Quick Office HD.


„Tabletele devin rapid un instrument esenţial pentru a rămâne conectat, a-ţi face treaba şi a te distra acasă şi în mişcare. Suntem foarte încântaţi de acest model nou care se adaugă portofoliului nostru şi continuă succesul modelului original Motorola XOOM pentru a oferi acum experienţa unei tablete mai puternice în România”, a declarat Mihai Madas, Director de Vânzări pentru România şi Serbia, Dispozitive Mobile, Motorola Mobility. Madas a adaugat ca Motorola va mai lansa inca doua produse in colaborare cu Orange.


Tableta Motorola XOOM 2 este prevăzuta cu Android 3.2, un procesor cu două nuclee de 1,2 GHz, afişaj rezistent cu Corning Gorilla Glass şi un înveliş de protecţie împotriva stropilor. În plus, tableta conţine noua aplicaţie MotoCast, care permite transferul tuturor fişierelor de muzică, fotografii, materiale video şi documente între calculator şi tabletă fără a avea nevoie de alte instrumente media, aplicaţii sau cabluri.


„Tabletele din portofoliul Orange au avut un mare succes, iar noul produs Motorola XOOM 2 ce încorporează capabilităţi tehnologice de ultimă oră, diversifică acest segment si vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri. Ea poate fi achizitionata din magazinele Orange la preţuri începând de la 299 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin abonamentele de date Colibri ce facilitează accesul la toate avantajele tabletei, clienţii beneficiază de acces nelimitat la internet, opţiuni gratuite în funcţie de tipul de abonament ales şi download la viteze mari”, a declarat Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România.


Motorola XOOM 2 are un ecran lat de 10.1 inchi cu afişaj HD şi Android 3.2 Honeycomb. Afişajul este mai luminos şi mai dinamic, iar marginile au fost proiectate strategic pentru o manevrare mai confortabilă.
Motorola XOOM 2 are multiple caracteristici Business Ready, cum ar fi suport VPN şi criptarea datelor.
Motorola XOOM 2 este prevăzută cu MOTOPRINT integrată în aplicaţiile cheie astfel încât să puteţi imprima de pe tabletă, fără a avea nevoie de cabluri. Bateria poate asigura peste 10 ore de redare video. De asemenea, tableta poate fi folosita si pe post de telecomanda universala pentru aparatura de acasa (tv, DVD player, combina etc.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite