Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AMD lansează o gamă completă de produse: 3 procesoare grafice în 3 luni

20 Martie 2012



AMD a atins un obiectiv major în industria de plăci video, în decursul a mai puțin de trei luni, odată cu lansarea pe piaţă a gamei complete de cipuri grafice de ultimă generație AMD Radeon HD 7000. Începând din decembrie, AMD a lansat seria AMD Radeon HD 7900, urmată in Februarie de seria AMD Radeon HD 7700 și completată acum de disponibilitatea plăcilor grafice din seria AMD Radeon HD 7800.
“Prin introducerea pe piață a primelor plăci grafice pe tehnologie 28nm în Decembrie am fost mai motivați să forțăm limitele tehnologice, cu fiecare produs lansat. Luați în calcul setul de tehnologii disponibile: Graphics Core Next, AMD Eyefinity 2.0, AMD PowerTune, AMD ZeroCore Power și bineînțeles plăcile grafice GHz Edition – AMD este singurul inovator în industria de plăci grafice”, a spus Zvika Greenstein, director management de produs, Divizia GPU, AMD.
AMD Radeon HD 7970, cea mai rapidă placă grafică din lume cu cel mai avansat GPU, a introdus revoluționara tehnologie AMD Graphics Core Next (GCN), oferind suport pentru interfață PCI Express 3.0.1. Seria de lansări a continuat in Ianuarie odată cu lansarea AMD Radeon HD 7950 și în Februarie, cu seria AMD Radeon HD 7700, ce a inclus prima placă grafică tactată din fabrică la o frecvență de peste 1GHz, AMD Radeon HD 7770. Odată cu disponibilitatea produselor din seria AMD Radeon HD 7800, echipată cu 2GB memorie GDDR5 pentru gaming la cele mai înalte standarde, AMD a devenit lider al industriei, oferind clienților o gamă completă de plăci grafice de ultimă generație.
De la prima lansare, AMD a primit peste 200 de distincții si laudele celor mai prestigioși editori din lume. În momentul de față peste 60 de produse ce implementează cipuri grafice din seria AMD Radeon HD 7000 cu soluții de răcire personalizate si procesoare supratactate sunt disponibile la nivel mondial.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite