Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

INSOFT Development & Consulting a obtinut certificarea Microsoft Silver ISV

21 Martie 2012INSOFT Development & Consulting a anuntat obtinerea certificarii Microsoft Silver Independent Software Vendor (ISV). In vederea dobandirii unei competente de tip Silver Microsoft, partenerii trebuie sa isi atesteze cu succes expertiza detinuta prin intermediul unor testari riguroase a caror finalitate o reprezinta certificarile Microsoft. Totodata, in vederea asigurarii celor mai inalte standarde de calitate ale serviciilor, certificarea Microsoft este oferita in urma analizei referintelor din partea clientilor companiei cu privire la implementarea solutiilor si la gradul de satisfactie al acestora. Specialistii companiei INSOFT Development & Consulting dezvolta o gama larga de solutii informatice adresate domeniului educational, sanatatii si mediului de afaceri. Compania este si unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complexe si imbina aplicatii de software, dezvoltate in tehnologii de ultima generatie, cu echipamente hardware si de comunicatii, produse de cele mai renumite companii internationale.
Certificarea Microsoft Silver Independent Software Vendor evidentiaza expertiza pe care o avem pe piata de tehnologie si totodata certifica faptul ca detinem cunostinte solide cu privire la Microsoft si produsele sale. Dorim ca si in viitor sa continuam sa contribuim la succesul clientilor nostri prin intermediul solutiilor pe care le dezvoltam si al serviciilor de consultanta pe care le oferim“, a declarat Cristian Aciubotaritei, Director General INSOFT Development & Consulting.
Dobandirea competentei Microsoft Independent Software Vendor (ISV) atesta expertiza partenerului in dezvoltarea aplicatiilor care au la baza solutiile Microsoft. INSOFT Development & Consulting are capacitatea de a dezvolta solutii inovative care raspund cerintelor specifice ale clientilor sai intrucat beneficiaza de training dedicat, cele mai noi solutii software si de suportul pentru Microsoft SQL Server, Windows Server, Windows 7 si servicii Microsoft Cloud.
Reteaua de parteneri Microsoft ofera membrilor sai suport in vederea evidentierii pozitiei lor de lider in domeniul celor mai recente tehnologii oferite clientilor. Cei peste 640.000 de parteneri Microsoft au acces rapid la una dintre cele mai active si mai diversificate retele din lume.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite