Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Compania de software Lateral achiziţionează Visualis

23 Martie 2012Lateral, companie internaţională de dezvoltare software şi design, cu birouri în California, Marea Britanie şi România, anunţă achiziţionarea Visualis, o agenţie locală de design din Cluj-Napoca. În contextul integrării în Lateral, Maximilian Marele, fondatorul Visualis, devine Head of User Experience, în timp ce Ştefan Bălan preia funcţia de Creative Director.
"Lucrăm cu Visualis de un număr de ani şi am fost mereu impresionaţi de calitatea design-ului care îi poziţionează la nivel de top în context internaţional. Este o achiziţie de talent, care aduce companiei Lateral forţe noi şi sprijină obiective foarte ambiţioase", a declarat Filip Cherecheş-Toşa, Managing Director Lateral.
"Suntem deosebit de încântaţi să intrăm în familia Lateral, o companie cu o abordare inovatoare, al cărui spirit îl împărtăşim ca profesionişti. Este o oportunitate în a contribui la evoluţia Lateral ca furnizor mondial de servicii de design", a spus Maximilian Marele, fondator Visualis.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite