Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

SmartID Romania lansează IDMag

27 Martie 2012



Smart ID Dynamics S.A., specialist in solutii pentru mobilitate, anunta lansarea IDMag (www.idmag.ro ), singurul magazin online B2B care comercializeaza peste 85.000 de aplicatii, produse si servicii specializate pentru mobilitate, de la cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel international. IDMag (www.idmag.ro ) integreaza un concept unic la nivelul pietei de mobilitate menit sa reduca ciclurile anevoioase de achizitie, specifice tehnologiilor de ultima generatie, sa simplifice procesele de cautare, informare, documentare si sa ofere multiple alternative de achizitie la cel mai bun pret de pe piata.



„Am creat IDMag (www.idmag.ro ) in primul rand pentru acea categorie de clienti pe care noi ii numim - deschizatori de drumuri din mobilitate. SmartID este principalul specialist pe piata solutiilor de mobilitate. In acest sens, avantajul pe care ni l-am creat, cel al specializarii, ne permite sa oferim clientilor nostri expertiza, si datorita acestui focus, si un cost eficient pentru solutiile pe care le oferim. Acesta este motivul pentru care am lansat si credem foarte mult in acest nou canal de distributie, construit nu atat pe principiul atragerii unor noi segmente de piata ci mai ales pe principiul satisfacerii unor nevoi existente de informare, documentare, viteza de raspuns, cunostinte avansate in tehnologia de ultima generatie si mai ales economii de costuri. Asa am ajuns sa cream un concept unic pe piata, cu beneficii unice. Pana la urma ceea ce este foarte important pentru noi este sa satisfacem aceste nevoi in fiecare etapa de vanzare, indiferent de canalul pe care acesti clienti il prefera. Tocmai de aceea am mixat cele mai inovative strategii de stimulare a achizitiilor pe care le-am transferat in IDMag (www.idmag.ro ). Obiectivul nostru este ca pana la sfarsitul acestui an sa ne reducem costurile de vanzare cu pana la 15% si sa ne crestem venitul pe client cu pana la 20%'', declara Daniel Boangiu, Managing Director SmartID Dynamics S.A.
IDMag (www.idmag.ro ) comercializeaza intreaga gama de tehnologii specifice industriei de mobilitate - echipamente hardware dar si aplicatii software - cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, infrastructura wireless, imprimante, riboane, etichete, echipamente POS, carduri, cantare electronice, RFID, servicii mobilitate, accesorii si aplicatii software specifice industriilor pe care le targetam – retail, productie, logistica, utilitati,field services, administratie publica etc.
ID Mag (www.idmag.ro) pune la dispozitia clientilor sai tehnologie de ultima generatie la cel mai mic pret posibil. Si pentru ca tehnologia de ultima generatie sa fie accesibila indiferent de moment, modalitate de finantare (investitie sau inchiriere) magazinul ofera companiilor atat echipamente noi cat si posibilitatea de a-si tranzactiona propriile echipamente (second hand), aflate in stare foarte buna de functionare. In acest fel, companiile isi pot scurta ciclurile si costurile de detinere ale tehnologiilor existente si pot avea acces la tehnologii avangardiste.
In egala masura, pentru a asigura cel mai bun pret posibil companiile pot achizitiona in regim - as a service - orice tip de echipamente sau accesorii precum si aplicatiile de mobilitate specifice doar pe baza unei taxe lunare de folosinta. IDMag (www.idmag.ro) preia mentenanta si service-ul avand grija ca echipamentele pe care le detin companiile sa fie perfect functionale 365/365, 24/24.
''Si pentru ca garantam cele mai bune preturi IDMag (www.idmag.ro) ofera posibilitatea de verificare a ofertelor primite de la furnizorul agreat. IDMag (www.idmag.ro) ofera peste 85,000 solutii la cele mai complexe configuratii, de la cei mai buni furnizori de tehnologie la nivel international. Astfel, putem garanta cel mai mic pret pentru solutiile pe care le comercializam. In plus, putem veni cu tehnologii noi, mult mai accesibile si cu alternative de plata astfel incat clientii nostril sa obtina cel mai bun raport calitate pret. Livrarea comenzilor pentru produsele din stoc se realizeaza in 24h. Un consultant online este permanent 9.00 – 18.oo online pentru a furniza consultanta de specialitate“,mai adaugaDaniel Boangiu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite