Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

iStyle deschide cel mai mare magazin Apple Premium Reseller din România

28 Martie 2012





iStyle, singurul Apple Premium Reseller de pe piaţa din România, va deschide în Băneasa Shopping Center, pe 30 martie, cel mai mare magazin al reţelei.
Cu o suprafaţță de 260 de metri pătraţi, dintre care 156 mp reprezintă zona de retail, iStyle Băneasa este unul dintre cele mai importante proiecte de acest tip din Europa de Sud-Est (magazine inferioare ca suprafaţă comercială, aproximativ 100 mp, similar magazinului iStyle din AFI Palace Cotroceni mai există în Budapesta şi Praga). Spre deosebire de celelalte 4 magazine iStyle din România (3 în Bucureşti şi unul în Cluj), în cadrul magazinului iStyle din Băneasa Shopping City există o zonă special amenajată de training şi prezentări destinate tuturor fanilor Apple. În sala de training vor fi organizate periodic demonstraţii şi workshop-uri pentru utilizarea produselor Apple, susţinute de consultanţi iStyle cu pregătire de specialitate. Zona de training va fi inaugurată vineri, începând cu ora 17.00, cu două workshop-uri gratuite: „Manipulare Audio/Video pe platforme Apple“ şi „Muzică şi Sunet on Apple Gadgets“.
Cu o investiţie totală de peste 250 000 de euro, întregul ambient iStyle Băneasa este conceput astfel încât să respecte standardele Apple şi să ofere libertatea de a experimenta cât mai multe dintre funcţiile produselor. Datorită spaţiului generos, în magazin va fi prezentată spre vânzare cea mai mare gamă de accesorii dedicată Apple din România, cu peste 7.000 de repere diferite.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite