Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon EOS C300 primeşte certificarea pentru a fi utilizat în televiziune

28 Martie 2012



Canon anunţă că primul model din gama Cinema EOS System, inovatorul EOS C300, a îndeplinit standardele EBU cerute de BBC pentru camerele de filmare verificate pe grila EBU R118 . Îndeplinirea acestor strandarde permit echipelor de producţie BBC, atât externe cât şi interne, să folosească EOS C300 la producerea unei varietăţi de programe ce vor fi difuzate pe canalele BBC HD.
De la începutul anului 2011, EOS C300 este cea de a treia camera video profesională de la Canon aprobată de BBC, alăturându-se modelelor Full HD XF305 şi XF300, ce au fost aprobate în ianuarie anul trecut.
„De la lansarea din Noiembrie anul trecut, EOS C300 a primit o serie de aprecieri fantastice şi suntem încântaţi că a obţinut aprobarea de utilizare din partea BBC. Prin utilizarea expertizei noastre în domeniul filmului, emisiei TV, aparatelor DSLR şi lentilelor, am creat un produs unic ce oferă pasionaţilor de film posibilitatea de a fi cretivi. Calitatea şi versatilitatea îl fac ideal pentru diferite tipuri de filmare, de aceea suntem nerăbdători să vedem cum îl va folosi BBC-ul“,a declarant Kieran Magee, director al departamentului Professional Marketing la Canon Europe Ltd.
Fiind un model reprezentativ pentru Canon, EOS C300 combină experienţa Canon în construcţia senzorilor şi a lentilelor pentru a crea o cameră compactă, versatilă ce oferă o imagine de o calitate excepţională, precum şi flexibilitatea de a filma într-o gamă largă de situaţii diferite. EOS C300 oferă specificaţii de top, incluzând şi un nou senzor CMOS echivalent Super 35mm ce deţine aproximativ 8.29 millioane de pixelie efectivi. Compresia MPEG-2 Full HD (MPEG2 422@HL compliant) şi înregistrarea la 50 Mbps permite pasionaţilor de film să stocheze direct pe două carduri de memorie CF, în timp ce compresia 4:2:2 oferă o gradare îmbunătăţită şi detalii fine, reducând apariţia la marginile cromatice a artefactelor numite "jaggies".Ca parte a sistemului EOS, modelul EOS C300 este compatibil cu gama de lentile Canon EF ce cuprinde peste 60 de modele – oferind pasionaţilor de film o serie de opţiuni creative de neegalat. De asemenea, Canon şi-a folosit experienţa în construcţia obiectivelor pentru a crea o nouă linie de lentile EF Cinema ce sunt concepute special pentru utilizarea video, fiecare dintre ele oferind performanţe opţice 4K excepţionale şi compatibilitate cu formatul de imagine echivalent Super 35mm. (Mai multe informaţii despre EOS C300 pot fi găsite aici.)



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite