Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

HP lanseaza statia grafica all-in-one Z1

28 Martie 2012



HP a lansat astazi in Romania prima statie grafica all-in-one din lume, cu un display cu diagonala de 27 inci.



Datorita designului unic, display-ul noii statii grafice HPZ1 se deschide usor, permitandu-le astfel utilizatorilor sa inlocuiasca rapid diferite elemente si sa aduca imbunatatiri echipamentelor fara sa foloseasca alte instrumente.




„Prima statie all-in-one din portofoliul nostru, HP Z1, reprezinta o adevarata revolutie tehnologica pentru modul de lucru al specialistilor in arhitectura, dezvoltare web sau graficieni. Designul unic, experienta vizuala imbunatatita si performanta de procesare ne vor ajuta sa atragem noi clienti si sa ne consolidam pozitia de lideri de piata in acest segment”, a declarat Tiberiu Dobre, PSG Country Manager HP Romania.
HP Z1 incorporeaza placi video profesionale NVIDIA Quadro, memorie ECC, procesoare Intel Xeon quad-core si solutii de software furnizate de vendori independenti.


Pe piata romaneasca a statiilor grafice, conform datelor IDC, HP detine o cota de piata de 65%. Intr-o piata care inregistreaza o crestere an de an de 56%, HP Romania inregistreaza crestere de 84% an de an.


Tot astazi, HP a lansat in Romania noile statii grafice HP Z, gama ale carei echipamente au acum un design nou si procesoare cu nucleuri multiple:


-HP Z820 este ideal pentru utilizatorii din domenii de activitate precum oil & gas, design computerizat, inginerie, medicina, media si divertisment. Noul echipament dispune de un procesor cu 16 nuclee, pana la 512 GB de memorie ECC, 14 TB de spatiu de stocare si placa grafica dual NVIDIA Quadro 6000.
-HP Z620 poate sustine cu usurinta activitatea clientilor care lucreaza in domeniul financiar, in procesare video, animatie, arhitectura si proiectare. Are un procesor cu 16 nuclee, pana la 96 GB de memorie ECC, 11 TB de spatiu de stocare si placa grafica NVIDIA Quadro 6000 sau dual NVIDIA Quadro 5000.
-HP Z420 este proiectata pentru a satisface nevoile de calcul si grafica ale arhitectilor si clientilor care desfasoara activitati de baza de design de produs si editare foto si video. HP 420 incorporeaza cele mai noi modele de procesoare Intel Xeon E5-1600 si E5-2600, oferind astfel pana la 64 GB de memorie ECC, 11 TB de spatiu de stocare si placa grafica NVIDIA Quadro 5000 sau dual NVIDIA Quadro 2000.


Toate produsele lansate astazi beneficiaza de o garantie standard de 3 ani. Preturile variaza intre 1.000-5.000 de euro, insa o statie grafica high-end poate ajunge si la 15.000-20.000 de euro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite