Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Motorola şi Cosmote aduc MOTOLUXE

29 Martie 2012



Motorola Mobility şi COSMOTE România prezintă MOTOLUXE, un smartphone potrivit atât pentru divertisment, cât şi pentru afaceri.
MOTOLUXE are o cameră digitală de 8MP cu auto focus, care poate fi utilizată pentru a face fotografii profesionale. Telefonul este prevăzut cu o cameră frontală de tip VGA, perfectă pentru apeluri video. Terminalul vine cu interfaţa MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care îi permite telefonului să ştie cu cine vorbeşti şi ce aplicaţii utilizezi astfel încât să le păstreze la îndemână pentru a fi accesate foarte rapid.





Telefonul este prevazut cu Social Graph şi Activity Graph. Social Graph învaţă care sunt cele mai importante persoane pentru tine şi îţi populează ecranul cu iconiţele lor. Cu cât comunici mai mult cu cineva, cu atât mai mare devine iconiţa lui pe ecranul principal. Pe de altă parte, Activity Graph oferă access rapid la aplicaţiile favorite, axându-se pe cele pe care le utilizezi mai des. Muzica preferată şi fotografiile sunt disponibile prin intermediul Music Now şi Smart Gallery.


Telefonul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth şi are port USB. MOTOLUXE are doar 9,8 mm grosime şi o greutate de 110 grame. Este prevăzut cu un canal special pentru un şnur, care luminează de fiecare dată când ai un apel pierdut, ai primit un SMS sau un e-mail.


MOTOLUXE este disponibil în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 29 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL pe o durată de 2 ani şi include 2,5 GB trafic de date, 500 de minute naţionale şi internaţionale către anumite destinaţii, 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 500 de MMS-uri în reţea şi 3000 de minute în reţeauna Romtelecom, totul pentru 55,8 euro/lună (TVA inclus).
Terminalul poate fi achiziţionat şi fără abonament la preţul de 999 lei (TVA inclus).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite