Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Razvan Botezatu, promovat in cadrul Xerox la nivel de regiune

29 Martie 2012



Răzvan Botezatu a fost promovat în cadrul Xerox Europa Centrală, Israel şi Turcia (CIT) pe poziţia de Strategic Account Operations şi Services Director.




Numirea acestuia urmăreşte politica globală de resurse umane a Xerox Corporation, care oferă numeroase oportunităţi internaţionale de dezvoltare profesională celor mai buni angajaţi ai săi.
În noua sa poziţie, Răzvan Botezatu va fi responsabil de operaţiunile de vânzări şi servicii de management al documentelor la nivelul regiunii CIT. El va coordona departamentul de vânzări directe în CIT, va superviza activităţile de marketing aferente şi va instrui/pregăti profesionişti şi manageri în vânzări în toată regiunea.


„Voi valorifica expertiza câştigată în România la nivel internaţional. Noua funcţie la nivel de regiune este o provocare pentru mine şi sper ca, împreună cu colegii din echipă, să facem performanţă în continuare în toate ţările din CIT, în funcţie de specificul fiecăreia dintre aceste pieţe. Vom urmări în continuarea strategia Xerox concentrată pe servicii şi soluţii de management al documentelor”,afirma Răzvan Botezatu.


Răzvan Botezatu s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000 şi a deţinut diverse poziţii cheie în vânzări şi servicii, operaţiuni şi management. Anul trecut a fost numit Strategic Account Operations Director, iar anterior, între 2004 si 2010, Răzvan Botezatu a fost manager al diviziei de servicii de externalizare a managementului documentelor. Pentru rezultate deosebite şi leadership, Răzvan a obţinut Xerox Leadership Award în 2009 şi Xerox Star Award în 2010 şi 2011, din partea Xerox CIT.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite