Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Star Storage a obținut certificarea Premier din partea companiei Cisco

02 Aprilie 2012



Star Storage, furnizor de solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), anunta obtinerea certificarii Premier din partea companiei Cisco.
Cisco este o companie cu standarde si exigente foarte ridicate în ceea ce privește competența în soluţii pentru reţele IT, suportul oferit și gradul de satisfacție al clienților.
Certificarea Cisco Premier extinde competenţa tehnică în procesul de integrare a tehnologiilor de tip routing şi switching, LAN wireless şi securitate. De asemenea, recunoaşte şi recompensează partenerii care au obţinut Specializarea Express Foundation.
Pentru obtinerea certificarii, Star Storage a trebuit să integreze serviciile Cisco și să mențină gradul de satisfacție al clienților la cel mai înalt nivel, acesta fiind măsurat prin intermediul chestionarelor de auditare a clienților.
„Această certificare primită de la Cisco confirmă, dacă mai era nevoie, calitatea serviciilor oferite de Star Storage și gradul înalt de expertiză pe care compania il pune la dispoziția clienților săi. Acest program - Cisco Resale Channel - le oferă partenerilor instruirea profesională de care au nevoie pentru a-și dezvolta abilităţile tehnice, de servicii si de vânzări Cisco Lifecycle (serviciile de proiectare a soluțiilor avansate Cisco). Aptitudinile lor sunt validate, apoi, prin intermediul unui audit realizat de o terţă parte. Astfel, dobândirea unei certificări Cisco pentru Resale - Gold, Silver, Premier sau Select - reprezintă o creştere a competenţelor în tehnologii cheie și abilitatea unui partener de a oferi soluţii integrate de networking“, declara Radu Isaia, Presales Director, Infrastructure Solutions & Data Center Services Star Storage.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite