Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Sorin Mîndruțescu, General Manager Oracle România, este noul preşedinte AmCham

03 Aprilie 2012



Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) a anunțat noul Consiliu Director pentru 2012-2013. Potrivit voturilor exprimate de către reprezentanții celor peste 300 de companii membre, cei 11 lideri ai comunității de afaceri aleși de Adunarea Generală AmCham în noul Consiliul Director sunt:
Sorin Mîndruțescu, General Manager Oracle (Președinte)
Bogdan Balaci, Country General Manager IBM (Vice-Președinte)
Cristian Colțeanu, Regional Executive for Romania, Bulgaria and Moldova, General Electric (Vice- Președinte)
Tibor Pandi, President, Citibank (Trezorier)
Linda Griffin, General Manager, Athenee Palace Hilton
Violeta Ciurel, President and CEO, AXA Asigurări
Bogdan Ion, Managing Partner Romania & Moldova, Ernst & Young
Ronald Binkofski, General Manager Microsoft
Mihaela Mitroi, Partner Tax & Legal Services, PricewaterhouseCoopers
James Daniel Stewart, Vice-President, Raiffeisen Bank
Anda Todor, Managing Partner, Salans.
„Este o onoare pentru mine să fac din nou parte din Consiliul Director al AmCham România. Cunosc bine, instituțional, asociația și misiunea ei de a contribui la dezvoltarea mediului de afaceri și investițional din România. Sunt sigur că vom valorifica bine experiența liderilor de afaceri aleși în noul Consiliu, în dorința comună de a continua demersurile inițiate în anii anteriori și de a elabora strategii viabile pe termen lung care să contribuie la creșterea competitivității României în Europa și în lume. Prioritățile AmCham România pentru 2012-2013 vizează consolidarea unui mediu de afaceri transparent, predictibil și stabil, a unui cadru fiscal favorabil dezvoltării economice și atragerii de noi investiții, modernizarea administrației și legislației fiscale, susținerea piețelor de capital, dar și implementarea unei Legi a Sănătății care să vină în sprijinul procesului de reformă aflat în desfășurare“, a declarat Sorin Mîndruțescu, noul președinte al Camerei de Comerț Americane în România.
AmCham Romania este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnificativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România. Organizaţia este afiliată la Camera de Comerţ a SUA şi membră a Consiliului European al Camerelor de Comerţ Americane. AmCham Romania reuneşte peste 316 membri – companii americane, internaţionale şi locale, cu investiţii totale de peste 10 miliarde USD şi aproximativ 250.000 de locuri de muncă create. Expertiza membrilor AmCham Romania este oferită autorităţilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate unor domenii precum piețe de capital, fiscalitate, sănătate, energie, mediu, concurenţă, tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, piaţa muncii, resurse umane şi educaţie, achiziţii publice, turism, infrastructură şi guvernanţă corporatistă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite