Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson implementeaza prima retea LTE din Bulgaria

03 Aprilie 2012



M-TEL introduce pentru prima oară în Bulgaria servicii LTE dedicate clienţilor business, in colaborare cu Ericsson, ceea ce ii va permite operatorului să ofere servicii de broadband mobil de calitate pentru peste 4 milioane de utilizatori finali.


Ericsson a colaborat îndeaproape cu M-TEL pentru a-i permite acestuia să lanseze servicii LTE pentru clienţii săi din Bulgaria începând din luna ianuarie 2012. Proiectul reprezintă o continuare naturală a demonstraţiei LTE de succes realizată în luna septembrie 2011.


„Tehnologia LTE oferă o serie de avantaje pentru toată societatea din Bulgaria. Conform studiilor realizate, o creştere de 10% în gradul de penetrare al conexiunilor broadband este echivalentă cu o creştere de aproximativ 1% a PIB-ului. Tocmai de aceea, M-TEL este decis să investească în dezvoltarea unei reţele LTE”, a declarat Horst Pertl, M-TEL Bulgaria.


Compania suedeză a furnizat infrastructura, echipamentele şi programele de software necesare, dar a şi proiectat, implementat şi optimizat noua reţea LTE.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite