Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Euroweb investeste 2 milioane de euro in 2012 in infrastructura

04 Aprilie 2012Euroweb Romania, în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), au organizat primul eveniment de telecomunicaţii dedicat comunităţii de afaceri turceşti care activează pe plan local.
Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Ambasadei Turciei în România, reprezentată de Eminenta Sa Ömür Şölendil, Ambasadorul Turciei în România.
În prezenţa reprezentanţilor a peste 60 de companii turceşti care activează în Romania, au luat cuvântul Eminenta Sa Ömür Şölendil, Mehmet Toros, Senior Vecepresident Turk Telekom, Ömer Süsli, Preşedintele TIAD şi Stuart Evers, CEO Euroweb Romania.


Mehmet Toros, (International & Wholesale) Senior VP la Turk Telekom a punctat motivele care au condus la decizia Turk Telekom de a investi masiv in Europa de Est, şi cu precădere în România. Piaţa de aici este foarte competitivă, din cauza preţurilor care de ani buni îşi continua trendul descendent. Cu toate acestea potenţialul este enorm, şi cercetările făcute de Turk Telekom au condus la concluzia că Euroweb este o achiziţie de mare valoare pentru Grup.


Stuart Evers, CEO Euroweb Romania din ianuarie 2012, a încheiat sesiunea de scurte declaraţii subliniind rolul extrem de important pe care colaborarea cu TIAD şi sprijinul oferit de Ambasada Turciei în Romania îl au pentru realizarea obiectivelor strategice pe care Euroweb le are de atins anul acesta, respectiv intensificarea eforturilor companiei pentru a dezvolta relaţii strânse cu companiile turceşti care activează în România, având în vedere ca Euroweb este parte a grupului Turk Telekom încă din 2010.
În 2012 sunt planificate investiţii în infrastructură de aproximativ 2 milioane de euro, iar în următorii 4 ani investiţiile în infrastructură vor ajunge la 10 milioane de euro. Daca în prezent compania are aproximativ 1.000 de clienţi, Stuart Evers estimează că în următorii 2 ani numărul acestora se va dubla.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite