Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP extinde stocarea convergentă cu un sistem All Solid-State Disk

17 Aprilie 2012





Evoluţia rapidă a tehnologiei serverelor a crescut cererile pentru stocare şi transfer. Aceste cereri sunt cu atât mai mari cu cât virtualizarea creşte nivelul de utilizare al serverului, necesitând capacitate scalabilă de stocare şi performanţă pentru a evita blocajele.

Discurile Solid State (SSD) sunt proiectate să îmbunătăţească performanţa şi eficienţa indecşilor bazelor de date, încărcării mari de lucru, a avalanşei de date care intră în infrastructurile desktop virtuale sau a datelor vechi. Cu toate acestea, când discurile SSD sunt folosite cu sisteme de discuri tradiţionale dual controller, performanţa şi potenţialul lor sunt diminuate de transferul limitat Input/Output (I/O).

Noul sistem de stocare HP LeftHand P4900 Solid State Drive (SSD) livrează performanţă SSD fără blocarea controller-ului, scalează capacitatea şi performanţa continuu şi linear, pe măsură ce creşte încărcătura de lucru. De asemenea, se integrează cu uşurinţă cu platforme de virtualizare de la Microsoft, Citrix şi VMware.

Astfel, clienţii pot acum să implementeze fie o configuraţie SSD dedicată, fie HP LeftHand P4900 drept legătură SSD cu un grup de administrare LeftHand mai mare. Această nouă soluţie din portofoliul de stocare HP LeftHand permite clienţilor:

Să îmbunătăţească performanţa cu de 10 ori în ceea ce priveşte numărul de IO/secundă (IOPS) comparativ cu soluţiile bazate pe drive-urile Serial Attached SCSI (SAS).

Să se adapteze rapid la cererile mereu în schimbare de aplicaţii cu scalabilitate lineară şi să crească numărul de IOPS de fiecare dată când este adăugat un nod nou la sistem, comparativ cu discurile tradiţionale dual controller.

Să administreze durata de viaţă a discului prin monitorizarea proporţiei de uzură a discului, raportarea durateide viaţă rămase, precum şi emitereade notificare pentru final de viaţă - prinHP SMARTSSD Wear Gauge™.

Să construiască o infrastructură de stocare flexibilă, ierarhizată, cu sisteme cu performanţă şi capacitate optimizate, precum şi reţele fizice de stocare locale (storage area networks - SAN) care să se potrivească oricărui tip de companie.

Să adauge cu uşurinţă noduri SSD în structura LeftHand deja existentă, fără a fi nevoie de planificare sau administrare specială.

Să creeze un nivel de stocare de performanţă ridicată care să susţină maşinile virtuale cu încărcături de lucru extrem de mari, precum şi concentrarea I/O specifică mediilor client virtualizate.



Tags: HP, servere, stocare

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite