Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Bitdefender lanseaza Power Tune-Up

18 Aprilie 2012Bitdefender lansează Power Tune-Up, o aplicație gratuită care maximizează performanța smartphone-urilor ce rulează Android. Soluția optimizează consumul bateriei și controlează traficul de date.


Power Tune-Up ajută utilizatorii de terminale ce rulează Android să nu depășească limita de trafic atunci când navighează pe internet, prin semnalizări și notificări specifice. De asemenea, aplicația eliberează spațiul ocupat inutil pe terminal, pentru a-i crește performanța.


Cu Power Tune-up utilizatorul știe în fiecare moment care este procentul de utilizare a bateriei, care este volumul de date consumat și cât mai are până la atingerea limitei. Aplicația gestionează independent setările telefonului pentru a mări durata de viață a bateriei și operează un management eficient al spațiului de pe memoria internă sau externă a terminalului.


Power Tune-Up a fost rafinată în urma testărilor în variantă beta care au început în februarie în Brazilia, Statele Unite ale Americii, India, Rusia sau Marea Britanie. Aplicația este disponibilă în limba engleză și va fi tradusă în curând și în româna.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite