Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Cisco introduce supravegherea video conectata

18 Aprilie 2012



Cisco anunta disponibilitatea software-ului Cisco Video Surveillance pe platforma premiata Unified Computing System (Cisco UCS) de la Cisco, utilizata in prezent de peste 11.000 de clienti.
Prin virtualizarea software-ului Cisco Video Surveillance, Cisco imbunatateste semnificativ performanta, scalabilitatea, agilitatea si usurinta de administrare.


Cu ajutorul solutiilor Cisco Physical Security, organizatiile pot transforma modul in care asigura protectia oamenilor, bunurilor si infrastructurii critice. Virtualizarea acestor solutii cu aplicatiile Cisco Unified Data Center face parte din strategia Cisco de trecere la o abordare pe baza de module generate de solutii pentru intregul portofoliu Cisco Physical Security, avand ca rezultat o retea IP optimizata si crearea Physical Security.


Anuntul reprezinta noua etapa a strategiei Cisco privind securitatea fizica anuntata in toamna lui 2011. Solutia Video Surveillance Manager pe UCS reprezinta primul modul Cisco Video Surveillance care indeplineste cerintele de instalare pentru necesitatile oraselor, din domeniul transporturilor, sanatatii si energiei la scara mare.


Versiunea 6.3.2 a software-ului Video Surveillance este disponibila acum pe UCS Express. Software-ul urmeaza sa fie disponibil pe alte platforme, inclusiv seriile Cisco UCS B si C in luna iunie, 2012.


Pretul pentru modulul solutiei bazate pe UCS Express porneste de la 2.500 de dolari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite