Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Sandline devine partener oficial in Romania al SecureNinja

19 Aprilie 2012



Sandline Romania, companie care a adus pe piata un produs de monitorizare a datelor transmise prin Blackberry, a devenit partener oficial in Romania al SecureNinja , furnizor international de servicii de IT security training. Prin acest parteneriat, Sandline va oferi atat in Romania, cat si in regiune, serviciile de training din portofoliul Secureninja, de la nivelul de baza Security pana la Advanced Hacking si cursuri managementul securitatii informatiei. Aceasta pregatire se va specializa in programe de risc pentru agentii guvernamentale incluzand asigurarea informatiei, evaluari de securitate si solutii de cyber-security.
Este o onoare sa fim desemnati partenerul oficial in Romania al SecureNinja. Reputatia lor de a aduce pe piata cei mai buni consultanti si traineri combinata cu metodologia noastra de ultima ora va aduce servicii de cea mai inalta calitate in Romania”, spune Radu Stanescu, Managing Director Sandline.
In faza initiala, Sandline va pune la dispozitie o serie de programe de training care vor atrage atentia asupra securitatii informatiei pentru end-useri. De asemenea, va aduce in prin plan programe performante ce vor veni in sprijinul fortei de munca din domeniul securitatii informatiei din Romania, oferindu-le atat programele, cat si pregatirea necesara pentru a asigura integritatea retelelor si infrastructurilor IT ale organizatiilor lor.
Alegerea Sandline ca partener oficial in Romania este dovada ca ne dorim sa ne extindem pe plan international. Suntem incantati ca am facut acest parteneriat cu o companie ce are o reputatie atat de buna si suntem convinsi ca va fi o colaborare fructuoasa”, a declarat Leonard Chin, vice-presedinte SecureNinja



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite