Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Omnilogic a devenit distribuitor RSA în România!

19 Aprilie 2012



Omnilogic, un important jucător pe piaţa de distribuţie IT&C din România, anunţă semnarea unui contract de distribuţie cu un nou vendor de top: RSA, divizia de securitate a EMC înfiinţată în 1982, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de management al securităţii datelor, al riscurilor şi conformităţii pentru accelerarea afacerii. RSA Security ajută organizaţiile la nivel mondial să facă faţă cu succes provocărilor din ce în ce mai complexe şi sensibile de securitate a datelor. Aceste provocări includ gestionarea riscurilor organizaţionale, garantarea accesului mobil şi de colaborare, rezolvând problemele de conformitate, precum şi securizarea mediilor virtuale şi cloud.
Combinând măsuri de control ale proceselor critice de business cu acces pe baza de identitate, de criptare şi de gestionare a cheilor, SIEM, prevenirea pierderii datelor, de monitorizare continuă a retelei, precum şi frauda prin capacităţi de primă clasa în industria eGRC şi servicii de consultantă solide, RSA aduce vizibilitate şi încredere pentru milioane de utilizatori, tranzacţiile pe care ei le efectuează, precum şi datele care sunt generate.
Solutiile RSA, de cel mai înalt nivel în domeniu sunt proiectate să lucreze împreună pentru a crea o abordare sistematică a gestionării securităţii, riscurilor şi conformităţii - eliminând necesitatea a sute de zone de securitate si de conformitate care există în majoritatea organizaţiilor de astăzi. Soluţiile RSA tehnologice pentru mediile de calcul fizice, virtuale şi cloud includ:
- Autentificare
- Controlul Accesului
- Prevenirea pierderii de date
- Criptare, tokenizare si Key Management
- Prevenire Fraudă
- Enterprise Governance, Risk şi Compliance
- Monitorizarea Securităţii reţelei
- Securitatea informaţiilor şi Event Management
- Service şi Asistenţă la nivel global
- Professional Services
- Consultanţă de securitate
Omnilogic, ca Value Added Distributor, este în măsură să ofere partenerilor săi atât consultanţa şi expertiza necesare implementării unor astfel de soluţii cât şi suportul necesar unor implementări cu grad mare de complexitate ce necesită resurse şi cunoştinţe specializate. Produsele şi soluţiile RSA atât de apreciate la nivel mondial sunt acum disponibile în România prin intermediul Omnilogic şi reţeaua sa de reselleri autorizati. Diversificarea portofoliului de produse rămâne un deziderat important al companiei Omnilogic făcut în beneficiul clienţilor. Astfel Omnilogic continuă seria parteneriatelor de exceptie, încheind un contract de distribuţie a soluţiilor RSA in Romania.
"Propunem partenerilor noştri să dezvoltăm împreună soluţii de securitate viabile care să asigure buna funcţionare a proceselor de business şi să permită derularea în deplină siguranţă a proiectelor ce înglobează date sensibile", a declarat Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales Omnilogic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite