Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Nikon D3200 ajunge in Romania

19 Aprilie 2012SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea aparatului foto DSLR in format DX Nikon D3200, precum si a obiectivului AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G. Atat noul Nikon D3200, cat si obiectivul AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G, vor fi disponibile in Romania incepand din luna mai.Nikon D3200 dispune de un senzor de 24,2MP si filmare Full HD. Modul GHID prezinta pas cu pas procesul de fotografiere cu instructiuni clare si imagini de exemplificare, astfel incat aparatul devine el insusi un adevarat profesor de fotografie pentru utilizatori. In plus, Nikon D3200 este la zi cu cele mai noi tehnologii, dispunand de posibilitatea de conectare si control direct de pe telefoanele mobile sau tablete cu ajutorul unui transmitator optional, WU-1a.
Cu ajutorul acestui transmitator, Nikon D3200 poate fi conectat la orice smartphone sau tableta fara a fi nevoie de o conexiune Internet wireless. Astfel, fotografiile pot fi descarcate direct in telefon sau tableta, iar aceste dispozitive pot fi utilizate si pentru a controla setarile aparatului foto si a declansa de la distanta.


Rezolutia mare de 24,2MP asigura imagini foarte clare si detaliate, precum si posibilitatea de a imprima la mari dimensiuni. In acelasi timp, Nikon D3200 ofera o sensibilitate ISO ridicata, cuprinsa in intervalul 100-6400, extensibil pana la 12800.


Aparatul filmeaza Full HD cu 30fps si HD cu 60fps, oferind videoclipuri la calitate cinematografica si focalizare automata continua. In plus, Nikon D3200 dispune, pe langa un microfon integrat, si de intrare separata de microfon pentru cei care doresc sa foloseasca un microfon extern. Sistemul de focalizare automata cu 11 puncte permite focalizarea pe intregul cadru, oferind imagini clare chiar si atunci cand subiectul actioneaza imprevizibil.Tot astazi a fost lansat si obiectivul in format FX, AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G. Acesta este potrivit pentru fotografii care doresc sa surprinda imagini cu unghi larg si sa utilizeze la capacitatea sa maxima un aparat foto D-SLR cu rezolutie inalta. Diafragma f/1.8 asigura cadre clare in conditii de luminozitate redusa.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite