Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

LASTING System devine partener oficial Silver Peak pentru România, Moldova, Bulgaria şi Serbia

23 Aprilie 2012



LASTING System, devine primul distribuitor cu valoare adaugată Sylver Peak din România, Bulgaria, Serbia şi Moldova. Prin acest parteneriat, LASTING System va aduce pe piaţă întreaga gamă de sisteme Silver Peak. Acest parteneriat vine pe de o parte pe fondul politicii de extindere a prezenţei pe piaţa EMEA pe care o are Silver Peak încă din 2010. Pe de altă parte vine din interesul distribuitorului cu valoare adaugată LASTING System de a acoperi cerinţele specifice ale unor segmente de piaţă interesate de performanţa şi fiabilitatea replicării backup-ului şi recuperării datelor în mediile enterprise şi datacentere din clasa WAN. Silver Peak foloseşte tehnici de optimizare a reţelelor în timp real, pentru a maximiza lăţimea de bandă disponibilă WAN, depaşind provocările comune ale distanţei şi calităţii, care deseori afectează performanţa WAN. Silver Peak este singurul vendor ce oferă atât modalităţi fizice, cât şi modalităţi virtuale de optimizare WAN, pentru birouri de dimensiuni reduse, dar şi pentru datacentres. Astfel, soluţiile oferite de Sylver Peak sunt cele mai scalabile şi cele mai eficiente din perspectiva costurilor. Capacitatea companiei de a optimiza tot traficul IP este o garanţie a faptului că Sylver Peak oferă cea mai bună rentabilitatea a investiţiei (ROI) pentru optimizarea WAN.

“Suntem încantaţi de faptul că LASTING este partenerul nostru oficial şi avem încredere că astfel vom pătrunde cu succes pe această nouă piaţă. Experienţa de distribuitor cu valoare adaugată a partenerului nostru, cea tehnica şi relaţiile de nepreţuit, ne vor permite o extindere eficientă în regiune”, a declarat Mike Betz, Vice President EMEA Silver Peak.

Prezenţi pe piaţa românească de IT de peste 15 ani, am învăţat că doar preîntâmpinarea nevoilor pieţei ne poate ajuta să răspundem optim cerinţelor clienţilor nostri. De aceea, parteneriatul cu Sylver Peak este o consecinţă firească a direcţiei de dezvoltare a pieţei şi orientării acesteia către eficientizarea traficului de date în mediile de tip enterprise” spune Octavian Vlad, Business Development Manager LASTING System.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite