Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

CG&GC HiTech Solutions a devenit partenerul TotalSoft

23 Aprilie 2012



TotalSoft anunta semnarea unui parteneriat cu CG&GC HiTech Solutions, in urma caruia firma oradeana va promova produsele sale in nord-vestul Romaniei.


„Parteneriatul cu TotalSoft este unul dintre pașii strategici din 2012, dedicați dezvoltării portofoliului de soluții și servicii oferite clienților noștri. Era cel mai firesc pas înainte, întrucât tot mai multe companii (și, implicit, manageri) caută soluții eficiente pentru gestionarea resurselor. Un ERP este necesar atât pentru dezvoltarea companiei, cât și pentru eficientizarea activității. Cu ajutorul unui astfel de sistem orice manager este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în propria companie din rapoartele pe care le poate obține”, a precizat Adina Rada, Director General CG&GC HiTech Solutions Oradea.


Pe lângă soluțiile de virtualizare, networking, servere și produse IT, compania orădeană va oferi și soluții software destinate managementului activitatii unei companii (Charisma ERP), al capitalului uman (Charisma HCM) sau gestionarii activitatii medicale (Charisma Medical Software), sisteme adoptate și validate de mari jucători ai piețelor financiar - bancare, retail și distribuție, construcții, servicii, producție, medical și farmaceutic, proiectare, precum și al șantierelor navale.


„Parteneriatul cu CG&GC HiTech Solutions face parte din strategia TotalSoft de creştere a veniturilor prin vânzări indirecte. Am descoperit în CG&GC HiTech Solutions o companie extrem de determinată, în plin proces de diversificare a ofertei, cu un portofoliu important de clienți, premise care suntem convinși că vor contribui semnificativ la creșterea cotei de piață a sistemului Charisma în nord-vestul țării”, susține Daniel Ionescu, Director de Marketing& Strategie, TotalSoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite