Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Oracle lanseaza noile servere Sun x86

25 Aprilie 2012



Oracle a lansat recent noua sa linie de servere Sun x86, oferind cea mai bună platformă x86 din domeniu pentru rularea soluţiilor software Oracle şi a altor aplicaţii de tip enterprise.
Serverele Sun x86 oferă performanţă şi fiabilitate pentru aplicaţii şi baze de date, punând în acelaşi timp la dispoziţia clienţilor instrumentele necesare pentru implementări destinate mediilor cloud, inclusiv sistem de operare, virtualizare, alocarea infrastructurii şi gestionarea sistemului fără costuri suplimentare atunci când sunt combinate cu serviciile Oracle Premier Support.
Împreună cu Oracle Solaris sau Oracle Linux, Oracle VM şi Oracle Enterprise Manager Ops Center, noile servere Sun x86 cu procesoare Intel® Xeon® E5 contribuie la reducerea costurilor, simplificarea operaţiunilor din data centere şi oferă o performanţă şi fiabilitate mai bune.


Faţă de generaţia anterioară, noile servere Sun x86 oferă o performanţă îmbunătăţită cu până la 87%.


Serverele Sun x86 de la Oracle rulând Oracle Linux şi Oracle Solaris cu Oracle VM pot oferi costuri totale de achiziţie, cu asistenţa şi operaţionale cu până la 50% mai mici faţă de sistemele HP cu VMware şi Windows şi oferă un randament al investiţiei de până la 139%, spun reprezentantii Oracle in comunicatul trimis de companie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite