Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech aduce seria de switch-uri Allied Telesis 8100S Cooper

25 Aprilie 2012



ELKOTech Romania, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta disponibilitatea in Romania a seriei de switch-uri Allied Telesis 8100S.
Allied Telesis 8100S este o noua serie de switch-uri green a companiei japoneze. Prin aceasta, Allied Telesis a reimprospatat linia de switch-uri stackable pentru a se adresa nevoilor curente ale companiilor. Pornind de la aceste lucruri, fiecare switch contine doua surse redundante de curent, fapt care conduce la o economisire a costului de achizitie, nemaifiind nevoie ca utilizatorii sa achizitioneze surse externe pentru a asigura redundanta dispozitivelor.


„Reducerea consumului de energie si a impactului produselor asupra mediului inconjurator au stat la bazele dezvoltarii noii linii de switch-uri Allied Telesis. Eficienta energetica, combinata cu tehnologii de securitate si suportul pentru generatiile viitoare de protocoale precum IPv6 sunt caracteristici critice pentru utilizatori, iar noile noastre modele reusesc sa le integreze pe toate”, a declarat Dael Bartlett, Product Stategy and Marketing Director Allied Telesis.


Seria este compusa din switch-uri layer 2-4, cu 24 sau 48 de port-uri Fast Ethernet, respectiv 16 sau 24 porturi de fibra optica. Modelele cu Power Over Ethernet suporta standardele IEEE 802.3at si IEEE 802.3af, pentru alimentarea direct prin cablurile de retea a echipamentelor de telefonie sau supraveghere IP.
Capabilitatea de stacking a fost integrata de switch-urile Allied Telesis pentru a oferi fiabilitate si un management simplificat. 8 switch-uri de 24 sau de 48 de porturi 10/100TX pot fi dispuse in stacking, oferind astfel un total de 384 de porturi Fast Ethernet, toate configurabile.


Modelele 8100S permit securizarea retelelor in cele mai vulnerabile puncte. Astfel, switch-urile dispun de un control avansat al procesului de autentificare (prin IEEE 802,1x si RADIUS network login), permit utilizatorilor neautorizati sa se conecteze doar la anumite serviciile prestabilite prin Guest VLAN si integreaza Dynamic VLAN si TACACS+ (protocol care ofera autentificare separata).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite