Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Axioma Solutions este partener CompTIA pentru cursuri de certificare in Project Management si Vanzari IT

27 Aprilie 2012



Axioma Solutions, furnizor de programe de training si consultanta pentru companii, cu o experienta de peste 8 ani, a devenit CompTIA Authorized Partner pentru cursurile de pregatire pentru certificare in Project Management si Vanzari in domeniul IT. CompTIA este o organizatie dedicata dezvoltarii industriei IT prin programele sale de educatie, cercetare de piata, evenimente de networking, certificari, precum si prin promovarea de politici publice. Certificarile CompTIA sunt dezvoltate cu sprijinul companiilor si organizatiilor de top din domeniul IT si validate de catre experti din lumea intreaga.
Incepand cu luna mai 2012, cursurile sunt disponibile in curricula Axioma, respectiv:
CompTIA Project+
CompTIA Strata IT for Sales
Cursurile sunt orientate catre transferul de cunostinte teoretice si practice si dezvoltarea abilitatilor necesare pentru obtinerea certificarii si se adreseaza angajatilor din departamentele IT si din companiile IT&C si asigura imbunatatirea cunostintelor si a abilitatilor de a folosi aceste cunostinte in cadrul organizatiei. Curricula este 100% compatibila cu cea impusa de CompTIA pentru certificarea CompTIA Project+ si CompTIA Strata IT for Sales, iar materialele de curs utilizate sunt autorizate ca fiind CompTIA Approved Quality Content.
Cursul de pregatire pentru certificare CompTIA Project+
Cursul de pregatire Project Management pentru proiecte IT acopera intregul ciclu de viata al proiectului, de la initiere si planificare, pana la executie, integrare, si inchiderea acestuia. Bazat pe practicile general acceptate si utilizate in managementul proiectelor IT, cursul este axat pe dezvoltarea abilitatilor necesare pentru a gestiona si a finaliza in timp si in limita bugetului.
Cursul de pregatire pentru certificare CompTIA Starta IT for Sales
Cursul de pregatire pentru certificarea CompTIA Starta IT for Sales este orientat catre transmiterea unui set de cunostinte teoretice si practice care imbina atat notiuni din domeniul IT cat si tehnici de vanzari. Care sunt problemele de compatibilitate software sau hardware, cum poti adapta/calibra specificatiile produsului sau serviciului nevoilor clientilor si cum gestionezi procesul de vanzare - cursul de pregatire pentru certificare CompTIA Starta IT for Sales ofera raspunsul la aceste intrebari. Cursantii vor dobandi toate cunostintele necesare pentru a vinde produse si solutii IT clientilor cu un grad ridicat de sofisticare din domeniul IT.
Pentru mai multe informatii despre Certificarile CompTIA puteti accesa paginile de web:
http://certification.comptia.org/getCertified/certifications/project.aspx
http://certification.comptia.org/getCertified/certifications/IT_for_Sales.aspx



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite