Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Radiocom lanseaza servicii de tip VPN Layer 2

27 Aprilie 2012Radiocom lansează serviciile de tip VPN Layer 2 (Reţele Private Virtuale la nivel legătură de date) sub brandul, RADIOCOM TGV (Transport à Grande Vitesse), furnizându-le clienţilor business soluţia ideală de care au nevoie pentru a-şi extinde şi optimiza afacerile, fără investiţii.
Prin RADIOCOM TGV, compania oferă clienţilor, la cerere, libertate totală în a-şi administra şi configura singuri conexiunea, furnizorul de servicii fiind responsabil doar de asigurarea legăturii de date.


Serviciul are trei tipuri de abonamente, RADIOCOM TGV Core, Distant şi Core&Distant cu preţuri începând de la 27 euro pe lună (fără TVA) şi opţiuni suplimentare. Clientul nu trebuie să facă investiţii iniţiale în echipamante şi mentenanţă plătind doar tariful lunar fix pentru tipul de serviciu achiziţionat, iar echipamentele sunt oferite în custodie.


Radiocom TGV reprezintă un serviciu de tip premium, care permite crearea unui canal de comunicaţii permanent, garantat, dedicat, simetric, furnizat în topologie punct-la-punct, între două locaţii, folosind viteze de transport începând de la 128Kbps.


Cu Radiocom TGV companiile au posibilitatea de a-şi conecta la aceeaşi reţea propriile puncte de lucru pentru a utiliza informaţii care sunt accesible doar persoanelor autorizate să se conecteze la reţeaua privată virtuală, fără a periclita confidenţialitatea datelor care rămâne astfel protejată. Practic, o reţea privată virtuală reprezintă o extindere securizată a reţelei clientului care foloseşte infrastructura RADIOCOM putând astfel să folosească resursele companiei reducând costurile de comunicaţii şi crescând productivitatea angajaţilor prin satisfacerea tuturor nevoilor de comunicare.


Astfel, clienţii care aleg serviciile Radiocom TGV pot face schimb de date între mai multe locaţii şi au posibilitatea de a instala aplicaţii precum Intranet, e-mail, aplicaţii CRM/ERP, voce, video, Internet, conexiune către un centru de date, dar şi servicii de backup şi recuperare a datelor. În plus, serviciul este unul scalabil şi poate fi adaptat în funcţie de nevoile clienţilor care au la dispoziţie o paletă largă de lărgimi de bandă. Posibilitatea de upgrade la o lărgime de bandă superioară se realizează gratuit.


„Suntem siguri că Radiocom TGV este o ofertă binevenită pentru companii şi pentru operatorii de telecomunicaţii care îşi pot implementa şi gestiona singuri diverse aplicaţii IP peste o conexiune Layer 2. Aceste noi servicii se lansează astăzi ca răspuns la cererea numeroasă din partea clienţilor noştri pentru viteze mari de transfer de date, dar şi pentru a le satisface nevoia de noi tehnologii şi soluţii garantate, sigure şi avantajoase”, a declarat Cristian Niţu, Director General al Radiocom.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite