Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Criteria Management a lansat vreau-crm.ro

27 Aprilie 2012Compania Criteria Management, care activeaza in domeniul implementarii de solutii CRM, ERP si business intelligence, a lansat site-ul http://www.vreau-crm.ro/, cu ajutorul caruia urmareste cresterea veniturilor pana la peste 200.000 de euro.


Compania a avut, in 2011, afaceri de 45.000 de euro, fiecare verticala de business avand o pondere egala in veniturile totale.


„Prin lansarea site-ului, care reprezinta un instrument util de informare pentru potentialii nostri clienti, mizam pe o crestere a veniturilor Criteria mai ales din zona de CRM in acest an. Pentru sustinerea provocarilor in actualul mediu economic, Criteria a introdus si un nou concept pe piata romaneasca, si anume implementarea de solutii CRM in zece zile, cu toate ca, de obicei, realizarea unui proiect CRM poate dura si cateva luni. Costul unei astfel de implementari va fi standard si se va ridica la suma de 5.000 euro”, a declarat Remus Petre, directorul executiv si fondatorul Criteria Management.


Solutiile tehnice oferite de Criteria sunt bazate pe mai multe platforme CRM: salesforce, zoho, vtiger, Splendid CRM, Microsoft Dynamics, CAS Software AG.
Criteria Management este o companie 100% romaneasca fiind infiintata in anul 2008.
Pe zona de softuri BI, compania colaboreaza cu Microstrategy, iar pentru solutii ERP cu suedezii de la IFS.
Printre clientii companiei se numara Angst, Musette, Mercury 360, Topex, Krka Romania si Burda.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite