Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Alcatel a lansat gama de telefonie IP pentru companiile mici și mijlocii

30 Aprilie 2012Alcatel, furnizor mondial de solutii, produse si servicii de telefonie cu fir și fără fir, își extinde activitatea către sectorul business prin lansarea telefoanelor Alcatel Temporis IP , noua gamă de telefoane pentru birou. Cele mai noi telefoane Temporis au fost concepute pentru a facilita comunicarea în domeniul afacerilor. Sunetul, de înaltă definiție, contribuie la eficientizarea comunicațiilor, fiecare produs prezentând un grad ridicat de interoperabilitate, pentru integrarea ușoară a centralelor PBX și a furnizorilor de servicii VoiP.
Noua gamă de telefoane Alcatel Temporis IP a fost prezentată în cadrul unui eveniment organizat de partenerul Alcatel în România, Net-Com:
Alcatel Temporis IP 200. Acest terminal IP de calitate se remarcă printr-o performanţă audio remarcabilă. Principalele sale avantaje sunt: handsfree duplex complet, set cu cască Jack, cu linie de acces prin tasta specială, și două conturi SIP.
Alcatel Temporis IP600. Acest telefon de înaltă performanţă, cu trei conturi SIP, este extrem de ușor de folosit. Poate fi integrat cu uşurinţă în reţeaua companiei, astfel încât utilizatorii pot accesa agendele telefonice de pe reţea. Telefonul are o interfață intuitivă și customizabilă ce poate fi rulată ușor cu ajutorul instrumentelor de management sigure şi flexibile.
Alcatel Temporis IP800. Acest dispozitiv IP high-end are caracteristici excepţionale, cum ar fi setul cu cască integrată, cască cu tastă apelare şi opţiunea de a instala suplimente. Setările de securitate se realizează la un nivel înalt datorită clientului VPN, serviciului de criptare voce, configurațiilor și actualizărilor de securitate extrem de sigure. Telefonul dispune de un ecran lat de afişare şi de şase conturi SIP.
Alcatel Temporis IP80. Acest sistem video IP, special conceput pentru ușa de la intrare, reprezintă o soluţie sigură pentru multe companii şi prezintă multe caracteristici atractive: o camera IP cu LED pentru o vedere perfectă pe timp de noapte, posibilitatea conectării prin WiFi, sau PLC Bridges pentru o instalare cât mai ușoară. De asemenea, software-ul Pop-Up Temporis îl face ușor de utilizat, permițând utilizatorului să vadă și să vorbească cu persoana care a sunat la ușă, și să-i deschidă ușa, fie de la la un PC sau de la un telefon.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite