Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Asseco SEE Romania a devenit Veeam Silver Pro Partner

02 Mai 2012



Ratmir Timashev, CEO VEEAM SOFTWARE:Compania VEEAM SOFTWARE este incantata sa acorde Asseco Romania statutul de Silver Pro Partner, ca recunoastere a performantelor inregistraten in Romania.”
“Asseco SEE Romania este un partener important al firmei noastre in Romania, detinand referinte solide in diferite segmnente ale pietei”, a afirmei Alexandra Somova, channel manager, Eastern Europe for Veeam Software. “Nivelul de pregatire prfesionala al specialistilor sai si eficienta in promovareas aplicatiilor si serviciilor Veeam fac din Asseco SEE Romania un partener valoros pentru compania noastra”. Pentru noi, piata romaneasca este noua si se arata in crestere accentuate. Pe parcursul ultimilor ani, a avut o pondere imporanta penmtru Veeam in zona Europei de est. Credem ca aceasta situatie se va mentine si in anii urmatori. Exista marim oportunitati de crestere, pe care ne propunem sa le acoperim impreuna cu parteneruii nostril in zona firmelor mici si mijlocii ca si in cea de enterprise.”
Mariana Crull, Software Products Manager, Asseco SEE Romania:Acest nou partneriat este parte a strategiei companiei noastre de a promova cele mai performante tehnologii IT. Iar solutiile Veeam ofera clientilor nostri rezolvari a unor probleme esentiale. Vom utiliza produsele Veeam in proiectele VMware/Microsoft”.
Veeam Software partener al Elite VMware Technology Alliance si Microsoft, dezvolta produse pentru managementul infrastructurilor virtuale si protectie a datelor. Clientii pot reduce costurile, minimaniliza riscurile si realizeza virtualizarea cu produsele Veeam. Veeam este o companie internationala, cu sedii la l Baar, Elvetia si Columbus, Ohio USA. Are peste b30.000 de angajati in toata lumea. Compania a fost fondata in 2006.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite