Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS anunta o crestere de 57% in trimestrul I din 2012

02 Mai 2012



Compania clujeană EBS România a realizat în primul trimestru al anului 2012 o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creştere cu 57% faţă de trimestrul I din anul precedent.


„Sunt optimist în ceea ce priveşte dezvoltarea grupului EBS în 2012. Contractele semnate până în prezent ne aduc la nivel de an o creştere de aproximativ 30% faţă de anul precedent, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de peste 11,5 milioane de euro pentru acest an. Suntem o organizaţie orientată spre excelenţă, iar rezultatele se văd în cifra de afaceri”, a declarat Daniel Metz, CEO EBS.


La nivel de investiţii, pentru anul în curs compania clujeană a alocat fonduri de aproximativ 300.000 de euro pentru infrastructură şi dotări, urmând ca în perioada următoare, să fie alocată suma de 200.000 de euro pentru şcolarizarea şi certificarea personalului.


Totodata în primele 4 luni au fost angajate 52 de persoane şi se estimează că până la sfârşitul anului vor mai fi angajate încă 100 de persoane.


Începând cu luna mai, compania EBS România va fi prezentă într-un nou oraş din ţară, Timişoara, în clădirea „City Business Center” din Piaţa 700, iar la Braşov sediul va fi mutat într-o locaţie nouă „Braşov Office Center”, poziţionată în Centrul Civic. Ambele filiale vor avea la bază echipe care să opereze atât pe piaţa locală, cât şi pe piaţa externă. În aceste locaţii se doreşte şi construirea a două centre de Application Management şi Support în zona SAP, intenţionându-se, până la finele acestui an, extinderea echipei de specialişti SAP de la 130 (cât activează în momentul de faţă) la un numar de 200 de persoane.


Şi la Sibiu, unde echipa EBS a ajuns la 80 de oameni, a fost închiriată o clădire nouă, care va permite o crestere puternică în rândul numărului de angajaţi, urmând ca pentru trimestrul al II-lea al anului 2012 să se analizeze intens deschiderea următoarei filiale la Iaşi.
„În primul trimestru au fost amplificate activităţile în trei direcţii tehnologice esenţiale pentru viitorul EBS. Am reuşit să pornim proiecte de amploare în tehnologii Microsoft, Java, dar şi SAP. Acoperirea zonelor de tehnologie relevante şi expertiza în procese de business vor asigura evoluţia dinamică a grupului EBS şi în viitor”, a adaugat Daniel Metz.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite