Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Generali creste productivitatea cu Microsoft Exchange

07 Mai 2012



CRESCENDO anunţă finalizarea proiectului de implementare în cadrul Generali Romania a unei soluţii colaborative bazată pe tehnologia Microsoft Exchange, pe fondul reorganizării infrastructurii IT a companiei. Proiectul a presupus migrarea a peste 1.000 de conturi la Exchange şi integrarea a peste 130 de utilizatori mobili de BlackBerry şi a fost implementat de către specialiştii CRESCENDO împreună cu echipa IT Generali.


Generali Romania, membră a Generali Group, a utilizat pentru o perioadă îndelungată o soluţie de email administrată în regim externalizat. Pentru a simplifica modul de administrare şi utilizare dar şi pentru a reduce costurile, Generali Romania a decis adoptarea Microsoft Exchange.
„Ofertele primite au arătat că, beneficiind de condiţii comerciale comparabile, costurile de licenţiere şi adoptare a soluţiei Microsoft Exchange erau cele mai avantajoase pentru organizaţia noastră”, afirmă Narcis Mircea, IT Infrastructure Manager Generali Romania.


În urma proiectului, Generali Romania beneficiază de reducerea timpului de intrare în producţie a unui nou angajat, de creşterea mobilităţii angajatilor prin acces web de oriunde şi de pe orice dispozitiv, precum şi de simplificarea utilizării şi administrării soluţiei; toate acestea în condiţiile reducerii costurilor de administrare şi suport.
„Prin internalizarea serviciului şi cu ajutorul Microsoft Exchange întregul proces de activare a unui nou utilizator – email şi BlackBerry – durează acum doar 2 ore faţă de 5 zile, durata anterioară. În plus, echipa de vânzări are acum mobilitatea necesară pentru a veni în sprijinul clienţilor, de oriunde şi de pe orice dispozitiv. Toate acestea se traduc în economie de timp şi bani”, completează Narcis Mircea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite