Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco extinde Cisco Jabber la iPad si Windows

07 Mai 2012



In cadrul targului comercial Enterprise Connect, Cisco a prezentat noi inovatii orientate spre oameni, menite sa faciliteze colaborarea dintre ei oriunde si oricand in era post-PC. Inovatiile, de la aplicatii noi de colaborare Cisco Jabber pentru desktop si dispozitive mobile la sisteme Cisco TelePresence, permit utilizatorilor sa treaca usor de la o solutie de colaborare la urmatoarea in functie de modul lor de lucru si de sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca (de exemplu, trecerea de la mesageria instant la voce-video printr-o simpla apasare de buton).


Noile oferte Jabber si TelePresence, care cuprind un nou sistem TelePresence cu capacitati de colaborare optimizate, sunt complet integrate, oferind clientilor mai multe optiuni de mobilitate, extinzand totodata sfera de actiune a investitiilor lor in teleprezenta.


Cisco extinde Cisco Jabber la iPad si Windows, bazandu-se pe amplul portofoliu Jabber pentru tabletele cu Android, iOS, Mac, BlackBerry si Cisco Cius. Datorita acestei realizari, clientii Jabber de la Cisco pot colabora de oriunde si in cele mai cunoscute sisteme de operare, folosind video de inalta definitie, voce, prezenta, mesaje instantanee, partajarea desktopului, conferinte si mesaje vocale vizuale. Cisco extinde si integrarea nativa dintre Jabber si TelePresence, oferind utilizatorilor mobili o modalitate de initiere si conectare intr-o sesiune TelePresence fie la birou, fie in miscare.


Seria Cisco TelePresence TX9000 ofera o experienta video de cea mai inalta calitate cu capacitati de colaborare avansate, extinzand si mai mult gama larga de terminale Cisco TelePresence pentru clienti de orice dimensiune. Seria TX9000 poate fi integrata in instrumente de colaborare precum Cisco WebEx cu simplitatea One-Touch, fiind conceputa si pentru interoperabilitate cu toate terminalele aliniate standardelor de la alti producatori.


Seria TX9000 urmeaza sa fie expediata in al doilea trimestru al anului calendaristic 2012, iar caracteristicile avansate de colaborare si partajare urmeaza sa fie disponibile spre sfarsitul anului calendaristic. Pretul de lista in Statele Unite incepe de la 299.000 USD. Pot aparea variatii in functie de regiune.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite