Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Tehnologii inovatoare în standul Canon de la Drupa

09 Mai 2012



Canon Europe, lider global în soluţii de imagine prezintă succesul alăturării dintre Canon şi Oce, expunând la Drupa(3-16 May 2012) în standul Canon portofoliul de produse disponibil. Tehnologiile noi şi viitoare, dezvoltate împreună de cele două companii sunt anunţate şi prezentate ca fiind parte din cea mai extinsă gamă de tehnologii şi soluţii profesionale din industrie. Canon caută să inspire furnizorii de servicii tipografice demonstrând modul în care tehnologia sa poate să le extindă serviciile, deschizând noi pieţe şi crescând productivitatea – atât acum cât şi pe termen lung.

Dispozitiv de stocare a hârtiei de mare capacitate – valoare în creştere
Încă de la lansarea modelului Canon imagePRESS C7010VPS, Canon şi Océ au continuat să lucreze împreună pentru a dezvolta soluţii de imprimare inovatoare. Bazându-se pe succesul seriilor Canon imagePRESS C7010VPS şi C7010VP, Canon si Oce au dezvoltat un nou dispozitiv de stocare a hârtiei de mare capacitate pentru a extinde capabilităţile de finisare ale acestor sisteme. Noua unitate de depozitare a hârtiei lucrează alături de un dispozitiv cu interfaţă de finisare standard, oferind capacitate de stocare nelimitată prin intermediul unei funcţionalităţi ‘unload-while-printing’ ce facilitează producţia continuă, reduce amprenta şi nevoie de a investi în plus. Modulul de stocare oferă exactitate la depozitare, ideală pentru alimentarea echipamentelor de post-procesare, precum şi capabilitatea de a configura înălţimea topului de hârtie depozitat.

Noua tehnologie – o nouă oportunitate
În cadrul standului Canon este expus şi noul model Océ ColorWave 650 Poster Printer, o versiune specializată a echipamentului Océ ColorWave 650. Dedicat pieţei POS, acest model poate imprima pe o gamă variată de dimensiuni, la viteze de 155 de coli A0 pe oră. Imprimările obţinute sunt uscate imediat, rezistente la apă, tăiate la dimensiuni şi gata să fie montate.
La gama Océ ColorStream 3000 au fost adăugate două noi modele, Océ ColorStream 3200 şi Océ ColorStream 3900. Dezvoltat pentru furnizorii de imprimare din mediul tranzacţional (imprimări de facturi, declaraţii etc), noul sistem digital de imprimare color cu jet de cerneală de la Océ oferă o gamă largă de viteze, cerneală de calitate şi management al culorilor pentru a lucra în programe de producţie stricte.
Océ JetStream 4300 reprezinta încă o surpriză plăcută pregătită vizitatorilor, find cel mai nou sistem de imprimare din portofoliul de produse inkjet cu alimentare continua de hârtie. Această imprimantă de producţie color capabilă să imprime 200 de metri pe minut oferă pentru furnizorii de servicii tipografice posibilitatea de a produce cărţi, reviste, ziare şi documente la dimensiuni mici şi mijlocii.

Project Velocity
Vizitatorii standului Canon au posibilitatea de a vedea viitorul printului de format mare prin produsul cu nume de cod Velocity. Această imprimantă digitală de format mare combină tehnologia Memjet Inkjet cu fluxul de lucru Océ pentru a imprima color până la 500 de coli A0 pe oră – poate imprima în jumătate de oră înălţimea echivalentă a turnului Eiffel. Avand o capacitate similară cu cea a modelelor Océ ColorWave 600/650, 6 role de material simultan, Velocity dispune de cinci capete de printare Memjet, ce depun peste 3 miliarde de picături de cerneală pe secundă. Cu o dimensiune maxima de imprimare de 106cm (42”), dispozitivul poate oferi noi nivele de productivitate pentru pieţele CAD, GIS şi GA.

Anunţul de astăzi reprezintă încă o demonstraţie a modului în care Canon şi Océ sunt mai puternici împreună. Prin inovaţie şi dezvoltarea continua de produse, Canon poate ajuta clientul să profite de noile oportunităţi ce apar atunci când aceştia urmăresc imaginea de ansamblu“,a declarat David Preskett, European Professional Print Director, Canon Europe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite