Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Total Technologies aduce in Romania solutiile Vocollect Voice pentru depozite

11 Mai 2012



Ca urmare a oficializării parteneriatului cu Vocollect, Total Technologies va furniza în România soluţiile de voce dedicate optimizării operaţiunilor din depozite dezvoltate de producatorul american.

Vocollect este liderul global în domeniul aplicării tehnologiei de recunoaştere vocală în folosul companiilor ce îşi bazează activitatea pe centre de distribuţie şi depozite. Pe parcursul a celor 25 de ani de existenţă compania a evoluat de la o bază redusă de clienţi ce includea totuşi înca din 1989 nume din top 3 producatori auto (SUA), către o bază de peste 1500 de clienţi la nivel mondial. “În fiecare zi Vocollect Voice este folosit de peste 350 000 de lucrători, în mai mult de 60 de ţări, în peste 35 de limbi în cadrul unor companii ce distribuie marfă în valoare de aproximativ 3,5 miliarde USD către locaţiile clienţilor. Odată cu stimularea expansiunii programului de parteneri, beneficiile depozitului bazat pe voce vor ajunge la mii de clienţi din alte industrii.” Precizează Joe Pajer, preşedinte Vocollect.

Soluţia bazată pe voce adresată lucrătorilor din distribuţie şi depozite are ca nucleu un software performant proiectat să recunoască şi să emită comenzi vocale la un nivel foarte ridicat de acurateţe şi precizie. Împreună cu elemente de hardware specializat precum seturi robuste de caşti şi microfon adecvat utilizarii in depozite, sistemul Vocollect Voice îmbunătăţeşte productivitatea, acurateţea şi trasabilitatea în urmatoarle fluxuri de operaţiuni: picking, recepţie, inventar şi reapovizionare. Actualii clienţi au remarcat şi reducerea timpului necesar instruirii noilor angajaţi alături de sporirea siguranţei şi a satisfacţiei la locul de muncă.

Cu scopul de a-şi extinde oferta de soluţii software pentru depozite (mediul cu cele mai ample necesităţi de echipamente AIDC - Automatic Identification and Data Capture), Intermec a cumpărat Vocollect în 2011 pentru suma de 190 milioane USD. Implicit Total Technologies fiind partenerul Intermec cu cea mai mare creştere la nivel local în 2011 a fost ales ca specialist de implementare şi suport Vocollect în Romania. “Fiind parteneri Intermec de peste 16 ani suntem încântaţi de oportunitatea propunerii soluţiilor de voce clienţilor noştri care văd în optimizarea depozitelor o sursă reală de creştere a veniturilor realizate de companiile din care fac parte” declară Lucian Tartea, Marketing Manager în cadrul Total Technologies.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite