Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Electroputere Craiova alege Charisma ERP

15 Mai 2012



TotalSoft a anuntat semnarea unui contract cu Electroputere Craiova care prevede funizarea unei platforme software complexe, cu componente destinate managementului activității specifice producătorului de echipamente electrotehnice, la care se vor adăuga instrumente de analiză și raportare financiară, dar și de urmărire a indicatorilor de performanţă ai companiei.
Contractul s-a semnat la sfârșitul lunii trecute, în urma unui concurs de oferte la care au participat mai mulți furnizori locali de soluții ERP, și are ca obiectiv înlocuirea unei aplicații dezvoltate intern, cu o platformă software puternică care să permită gestionarea întegrată a activitații de producție, urmărirea profitabilității contractelor, gestiunea resurselor umane și analiza indicatorilor financiari.
Charisma ERP, împreună cu know-how-ul dobândit de TotalSoft în cele peste 40 de proiectele derulate cu companii din verticala de producție, va sta la baza acestei platforme informatice și va susține procesul de transformare internă din cadrul Electroputere, în vederea atingerii obiectivelor de business. Compania Electroputere Craiova, fondată în anul 1949, are ca obiect de activitate fabricarea echipamentelor electrotehnice pentru piața energetică și transport feroviar și a realizat, în 2010, o cifră de afaceri de cca 68 mil euro. Compania a fost privatizata în luna noiembrie 2007, în prezent pachetul majoritar de acțiuni fiind deținut de firma saudita Al-Arrab Contracting Company Limited.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite