Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Sistec impune soluţia Abas pe piaţa ERP locală

21 Mai 2012




Primul studiu de caz a fost susţinut de doamna Manuela Osiceanu, reprezentantul SC Subansamble Auto SA Piteşti, parte a Grupului Industrial Componente (GIC), unul dintre cei mai importanţi producători locali de componente auto. Compania, care are peste 250 de angajaţi şi o experienţă de 30 de ani în prelucrarea metalelor şi materialelor plastice (având clienţi principali: Dacia-Renault, Ford, Lear, IAC, Caterpilar etc.), utilizează soluţia Abas ERP din februarie 2011. În urma implementării soluţiei, Subansamble Auto Piteşti a beneficiat de automatizarea fluxurilor de producţie, achiziţie şi vânzare, interfaţarea prin platforma EDI cu partenerii asigurând eficientizarea planificării proceselor de afaceri. Ca o dovadă a consistenţei acestor beneficii, reprezentantul companiei a anunţat că, în ianuarie 2012, s-a finalizat deja implementarea Abas ERP şi la compania GIC Nosag Metal. Tot anul acesta s-a demarat procesul de implementare a aceleiaşi soluţii la firmele Comefin şi Romcat GIC Metal, în final sistemul Abas ERP urmând a fi utilizat de toate cele 17 companii din cadrul GIC.

Cel de al doilea studiu de caz a fost realizat pe implementarea Abas ERP la Apulum Alba Iulia, cel mai mare producător local de obiecte din porţelan, care realizează o gamă extrem de diversificată de bunuri şi deţine o reţea complexă de furnizori şi clienţi. Apulum Alba Iulia utilizează din 2010 soluţia Abas ERP, beneficiind de automatizarea fluxurilor de lucru, elimina-rea activităţilor redundante, simplificarea şi îmbunătăţirea preciziei comenzilor şi livrărilor, obţinând un control real asupra proceselor de afaceri.

Cele două studii de caz au confirmat atât succesul soluţiei Abas ERP pe plan local, cât şi nivelul ridicat de competenţe şi expertiză al Sistec, partenerul de implementare al Abas Software AG.

Sesiunea de studii de caz a fost bine primită de către participanţi. Directori din companii producatoare de repere auto, echipamente industriale, furnizori de energie şi cadre didactice universitare au avut ocazia să se întâlnească şi să adreseze întrebările lor organizatorilor, arătându-se interesaţi de posibilitatea implementării Abas ERP în companiile pe care le reprezintă, ca o soluţie pentru un mediu de afaceri mai eficient şi mai productiv.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
anonymous
"Sistec, unul dintre principalii integratori de sisteme IT"....ciudat, pe unde am tot fost in mediul IT, nimeni nu a auzit de ei. Si vorbesc de nume cu adevarat cunoscute in RO. "...Sistec reuşeşte să facă anual o cifră de afaceri de aproximativ 6 milioane de euro şi să fie profitabil a declarat în deschiderea evenimentului Marius Căpraru, CEO Sistec...." - ce a uitat/omis domnul Capraru sa spuna, este ca aceasta cifra este obtinuta majoritar din contractele grupului RTC, la fel si profitabilitatea :) Ca e prea simplu sa iei banii dintr-un buzunar sa-i pui in altul, ca sa nu o faci. Da bine pe hartie, nu-i asa d-le Capraru?
31 Mai 2012, 02:44:18
anonymous
"Sistec, unul dintre principalii integratori de sisteme IT"....ciudat, pe unde am tot fost in mediul IT, nimeni nu a auzit de ei. Si vorbesc de nume cu adevarat cunoscute in RO. "...Sistec reuseste sa faca anual o cifra de afaceri de aproximativ 6 milioane de euro si sa fie profitabil a declarat in deschiderea evenimentului Marius Capraru, CEO Sistec...." - ce a uitat/omis domnul Capraru sa spuna, este ca aceasta cifra este obtinuta majoritar din contractele Sistec-ului cu grupul RTC pe care le jecmaneste la propriu, la fel si profitabilitatea. Ca e prea simplu sa iei banii dintr-un buzunar sa-i pui in altul, ca sa nu o faci. Da bine pe hartie, nu-i asa d-le Capraru?
31 Mai 2012, 02:46:33