Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

AdNet Telecom a devenit primul Reseller DE-CIX din Romania

23 Mai 2012
Incepand cu luna mai a acestui an, AdNet Telecom este Reseller DE-CIX, fiind primul operator telecom din Romania care isi adauga in portofoliu acest nou tip de serviciu: Decix Public Peering , ceea ce inseamna acces direct in Decix (cu membership Decix).
DE-CIX este cel mai mare Internet Exchange din Europa. Principala locatie este situata in Frankfurt, Germania si numara printre membrii sai peste 450 de clienti - provideri internet, retele de continut, provideri de webhosting - din peste 52 de tari.


Compania AdNet Telecom este prezenta in DE-CIX inca de anul trecut, obtinand astfel o crestere a calitatii serviciilor oferite, asigurand conectivitate directa, latenta minima, viteze de transfer foarte mari si cel mai bun acces posibil din Romania catre majoritatea membrilor DE-CIX.
Acest serviciu aduce nenumarate avantaje clientilor AdNet Telecom, care il pot achizitiona acum mai ieftin decat un upstream, obtinand in acelasi timp calitatea de membru DE-CIX, intercontectare directa cu AS Decix si acces direct in aproape 500 parteneri (operatori telecom care au prezenta in Decix).


"DE-CIX este incantat ca Adnet Telecom a selectat GlobeRESALE DE-CIX Program Reseller pentru a-si extinde portofoliul cu cele mai bune servicii din clasa IX. Colaborarea fructuoasă dintre noi subliniază expertiza Adnet Telecom pe piata romaneasca si din Europa Centrala si de Est precum si rolul DE-CIX ca principal nod pentru comunitatea globala de peering in regiunea Balcanilor si ECE ", spune Andreas Sturm, Head of Business Development DE-CIX.


Suntem mereu preocupati de nevoile clientilor nostri, ceea ce duce la dezvoltarea continua a portofoliului de servicii AdNet Telecom. Parteneriatul cu cel mai mare Internet Exchange din Europa este o confirmare a performantei de care da dovada compania noastra”, a declarat Liviu Tanase, COO AdNet Telecom.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite