Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Kapsch Romania si Hitachi incheie un parteneriat

29 Mai 2012



Hitachi Data Systems si Kapsch Romania au incheiat un parteneriat si au organizat un eveniment comun pe piata locala, menit sa aduca in atentia companiilor din Romania modul in care acestea pot beneficia de cele mai noi tehnologii din domeniul stocarii.


Prin diversificarea portofoliului de parteneri, Kapsch Romania doreste sa puna la dispozitie o paleta cat mai larga de optiuni in construirea arhitecturilor de stocare, backup si disaster recovery, consolidandu-si statutul de integrator de sisteme IT independent de platforma.


„Parteneriatul cu Hitachi Data Systems ne permite sa aducem o data in plus in fata clientilor cele mai noi tehnologii din domeniul stocarii si va contribui semnificativ la atingerea obiectivului nostru de a deveni in urmatoarea perioada o companie cu o cota semnificativa de piata”, a declarat Dan Roman, director general Kapsch Romania.


In lista de prioritati a Hitachi si a Kapsch se inscrie dezvoltarea de infrastructuri IT capabile sa furnizeze beneficiarilor solutii de afaceri moderne prin intermediul unor centre de date scalabile. Cele doua companii vor promova in Romania solutiile recent lansate de Hitachi Data Systems bazate pe platforma Hitachi Unified Storage (HUS) si pe suita de aplicatii pentru managementul unificat al infrastructurii de stocare.


„Romania este una dintre pietele importante din regiune, iar extinderea retelei noastre de parteneri adreseaza oportunitatile de crestere pe care le-am identificat in plan local. Am fost placut surprinsi sa descoperim ca subsidiara Kapsch din Romania detine o echipa de specialisti capabila sa ne asigure suportul de care avem nevoie atat in partea de vanzare si implementare de solutii, cat si in cea de service. S-au creat astfel premisele unei colaborari pe termen lung cu un castigator cert si anume comunitatea de clienti locali ai Hitachi Data Systems”, a declarat Marek Swierad, General Manager CEE & MENAT, Hitachi Data Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite