Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romaqua adopta o aplicatie Wizrom pentru infrastructura logistica

29 Mai 2012



Romaqua Group, îmbuteliatorul apei minerale naturale Borsec, a decis să implementeze o soluţie de management al depozitelor şi livrărilor, Warehouse Expert, furnizată de Wizrom Software.
Soluţia oferită de Wizrom va fi implementată în toate fabricile şi depozitele Romaqua Group, în cadrul unui proiect în valoare de mai multe sute de mii de euro şi care este programat să se finalizeze în termen de trei luni.


„Mediul competitiv impune o abordare şi mai exactă a activităţilor şi a proceselor, pentru a controla şi eficientiza cu precizie costurile operaţionale. Soluţia de la Wizrom ne va ajuta să implementăm proceduri de trasabilitate şi să obtinem această eficientizare în producţie, în depozite şi la livrare”, a declarat Nicolae Palfi, vicepreşedintele Romaqua Group.


Soluţia WarehouseExpert asigură monitorizarea întregii activităţi, începând cu linia de productie, trecând prin procesele de stocare, inventariere, management al reaprovizionării, ridicare şi împachetare, încărcare şi livrare, şi până la funcţionalităţi precum facturare, transferuri între depozite şi altele.
Printre alte beneficii se numără creşterea gradului de satisfacere a cererilor clienţilor Romaqua Group, în urma răspunsului şi mai rapid la comenzi şi a creşterii flexibilităţii companiei, respectiv un control exact al stocurilor pe loturi de fabricaţie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite