Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

PayPoint a încheiat un parteneriat cu paysafecard

29 Mai 2012



PayPoint România, unul din principalii operatori de plăţi în numerar din România şi Grupul paysafecard, principalul furnizor de plăţi prepaid din Europa, au încheiat un acord de colaborare ce permite comercianţilor PayPoint să ofere clienţilor lor vouchere paysafecard prin intermediul terminalelor PayPoint.


Începând cu această lună, paysafecard este disponibil în peste 6.600 magazine de proximitate PayPoint din întreaga ţară, unde consumatorii pot plăti în numerar pentru a achiziţiona vouchere paysafecard, la denominarea dorită.


Prin intermediul voucherelor paysafecard, consumatorii au acces la o soluţie prepaid simplă şi sigură pentru plăţile online, similară numerarului. Pentru a realiza o plată la unul din magazinele online ce acceptă paysafecard ca metodă de plată, utilizatorii trebuie doar să introducă codul PIN format din 16 caractere, specific fiecărui voucher. La efectuarea unei plăţi, consumatorii beneficiază de confidenţialitate totală, neavând nevoie de carduri de credit sau conturi bancare. Suma plătită este debitată din soldul paysafecard, care poate fi verificat online în orice moment.


„Parteneriatul nostru cu Grupul paysafecard reprezintă un pas important realizat de PayPoint în vederea implementării unor noi linii de activitate şi extinderii portofoliului de parteneri, pe segmente variate de produse şi servicii. Suntem încântaţi de încheierea parteneriatului cu unul din principalii furnizori de soluţii preplătite, astfel venind şi mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor PayPoint”, a spus Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite