Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

D-Link aduce Controller-ul Wireless DWC-1000

31 Mai 2012



D-Link anunta ca își extinde gama de produse WLAN cu trei noi dispozitive business-class ce pot fi implementate în cadrul IMM-urilor, în mediile de birouri și campusuri. Piesa centrală a acestui trio este Controller-ul Wireless DWC-1000, un dispozitiv scalabil de management ce poate administra, monitoriza și optimiza automat performanța wireless a access point-urilor de interior precum noile modele DWL-3600AP și DWL-6600AP.


Wireless Controller-ul DWC-1000 permite un management centralizat al AP-urilor conectate dintr-o singură locație din cadrul companiei. Dispozitivul are patru porturi gigabit Ethernet, două porturi gigabit opționale, două porturi USB 2.0 și un port consolă RJ-45. Imprimantele și serviciile de fișiere pot fi partajate prin intermediul porturilor USB – ideale pentru filiale ale companiilor cu infrastructură limitată de rețea. DWC-1000 localizează AP-urile disponibile în reţeaua WLAN, le organizează și optimizează în mod automat. Acesta este, de asemenea, echipat cu capabilităţi de reţea de auto-vindecare, care menține întreaga rețea într-o stare optimizată: în cazul unui AP defect ce creează o zonă de semnal slab sau lipsă, se compensează automat prin creșterea puterii AP-urilor apropiate.


Controller-ul Wireless DWC-1000 este primul echipament care se poate livra cu D-Link License Management System (DLMS): DLMS se bazează pe modelul D-Link Assist și standardizează pentru clienți procedura de activare a cheilor de licențiere software sau extinderea funcționalității produselor prin upgrade-uri viitoare. Înregistrarea și managementul produselor și activarea licențelor sunt realizate central, prin intermediul portalului D-Link Self Service Portal. Un upgrade pentru licență AP și upgrade pentru licență VPN sunt disponibile pentru DWC-1000: upgrade-ul pentru licența AP crește numărul de AP-uri ce pot fi administrate de la șase până la maximum 24 AP-uri, în pas de 6 AP-uri per licență. Upgrade-ul pentru licență VPN extinde funcționalitatea DWC-1000 prin intermediul porturilor duale, asigurând funcțiuni de router VPN și firewall cu redundanță suplimentară, cum ar fi link failover și load balancing. La nivelul maxim de upgrade, sistemul gestionează un cluster de 4 DWC-1000 ce poate susține până la
maximum 96 Access Point-uri.


DWC-1000 oferă și securitate extinsă, mulțumită Wireless Intrusion Detection & Prevention System (WIDS) integrat ce detectează rogue access points si rogue clients din rețea și blochează potențialele amenințări ori accesul neautorizat. Caracteristica de Captive Portal îi permite să blocheze clienții wireless la accesarea rețelei înainte de a fi verificați cu rigurozitate.


Wireless Controller-ul DWC-1000 și Access Point-urile DWL-3600AP și DWL-6600AP sunt disponibile în România și pot fi comandate la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers.
Prețurile recomandate sunt: 3.500 lei pentru DWC-1000, 1.400 lei pentru DWL-3600AP și 2.000 lei pentru DWL-6600AP (prețuri recomandate de retail, exclusiv TVA). Licența pentru AP, pentru 6 Access Point-uri (DWC-1000-AP6-LIC) costă 1.400 lei. Licența pentru VPN (DWC-1000-VPN-LIC) costă 1.100 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite