Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech devine distribuitor Bitdefender

31 Mai 2012



ELKOTech Romania a incheiat un acord de distributie cu Bitdefender, liderul pietei locale de securitate a informatiilor.


„Bitdefender este liderul pietei locale de securitate a informatiilor, produsele companiei fiind recunoscute la nivel mondial pentru performanta. Prin semnarea acordului de distributie, ELKOTech castiga un partener de prestigiu intarindu-si oferta cu produse apreciate, care vin in intampinarea nevoilor partenerilor si clientilor nostri”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.


Prin acest acord, ELKOTech isi extinde portofoliul cu produse de securitate pentru mediul business, dar si pentru consumer. Bitdefender ofera o gama variata de produse, care satisfac cererea tot mai mare a pietei pentru sisteme de securitate a informatiilor.


„Strategia noastra de dezvoltare pe termen mediu si lung vizeaza apropierea constanta de utilizatorii casnici si de companii, cu produse adaptate intotdeauna nevoilor acestora. Consideram ca parteneriatul cu ELKO este unul din cele mai potrivite mijloace de a atinge acest obiectiv, oferindu-ne noi oportunitati de promovare. De asemenea, prin acest parteneriat punem in lumina valori pe care le impartasim cu ELKO Group: profesionalism, respect si incredere fata de partenerii si clientii nostri”, a declarat Razvan Valceanu, General Manager Bitdefender Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite