Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Promotie pentru Kaspersky PURE 2.0 Total Security

31 Mai 2012



Kaspersky PURE 2.0 Total Security, soluţia completă pentru securizarea sistemelor PC de acasă, este disponibilă la un preţ special, cu până la 35% mai mic, în perioada 30 mai – 30 iunie. Promoţia se aplică tuturor licenţelor Kaspersky PURE 2.0 – valabile un an, pentru unul, trei sau cinci PC-uri – comercializate prin reţeaua de parteneri ai Kaspersky Lab, atât retail, cât şi online.


În perioada 30 mai – 30 iunie, preţurile recomandate pentru Kaspersky PURE 2.0 Total Security sunt de 219 lei pentru 1 PC/1 an, 265 lei pentru 3 PC-uri/1 an şi 350 lei pentru 5 PC-uri/1 an.


„Se spune că nicăieri nu suntem mai în siguranţă ca acasă. Analiza Kaspersky Lab pentru anul 2011 ne arată că, din totalul malware-ului descoperit anul trecut, 21% provine de pe reţelele sociale, 22% din rezultatele afişate de motoarele de căutare şi 31% din conţinutul video disponibil online. Folosind Kaspersky PURE 2.0 Total Security, chiar şi online suntem acasă. Securizarea vieţii noastre digitale pleacă de la computerele pe care le folosim în familie, deoarece pe ele stocăm tot ceea ce este important pentru noi, de la fotografii şi filme, până la documente şi informaţii personale”, afirmă Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria.


Suita Kaspersky PURE 2.0 Total Security a fost lansată în România la finalul lunii aprilie. Aceasta vine cu funcţionalităţi noi şi îmbunătăţite, comparativ cu versiunea anterioară, şi protejează utilizatorii individuali de viruşi, spyware, troieni, spam, hackeri, viermi, rootkit-uri şi alte ameninţări informatice periculoase. În acelaşi timp, soluţia se actualizează automat, nu deranjează utilizatorul cu solicitări inutile şi nu blochează resursele computerului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite