Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Brother intra pe piata sistemelor pentru conferinte web HD

31 Mai 2012



Dupa achizitionarea de anul trecut a Nefsis Corporation, Brother International Europe va lansa pe piata europeana o solutie scalabila pentru conferinte web HD, odata cu lansarea OmniJoin.


Conceput pentru companii mici si mijlocii, dar si pentru corporatii, software-ul OmniJoin ofera utilizatorilor un sistem de inalta calitate, cloud-based, care functioneaza pe echipamentele existente, fara a necesita investitii costisitoare in hardware suplimentar sau conexiuni dedicate in retea. OmniJoin va fi disponibil prin Brother Online in Germania, Franta si Marea Britanie incepand din iulie 2012, urmand sa ajunga si in restul Europei incepand cu aprilie 2013.


Sistemul poate integra o paleta larga de utilizari, de la camere web mai putin performante, montate pe un PC, pana la camere care pot sa panorameze, sa faca zoom si sa schimbe unghiul de filmare, montate in sali de conferinta mari, folosind capabilitatile performante ale procesoarelor moderne, multi-core.


Spre deosebire de solutiile standard, integrate, acest sistem este conceput astfel incat sa functioneze pe o multitudine de echipamente, folosind drivere optimizate pentru a asigura cele mai bune performante si un sistem garantat pentru viitor, care sa nu se invecheasca din punct de vedere moral atunci cand hardware-ul respectiv este depasit. Software-ul are capacitatea de a sustine pana la 20 de feed-uri video pentru un singur apel, toate in HD, cu conexiuni de mare viteza si fara a avea nevoie de o unitate de control multipoint separata.


OmniJoin va permite companiilor sa isi foloseasca brandul pentru a-si marca propriul spatiu de intalnire online, dar si sa imparta documente cu alti participanti la intalnire. Caracteristicile de stocare video permit inregistrarea si vizionarea ulterioara a intalnirilor online.


„Utilizarea sistemului de conferinte web s-a extins rapid in ultimii ani, pe masura ce creste numarul de colaborari internationale si de la distanta, iar modul in care lucram se schimba. Consideram ca OmniJoin se diferentiaza clar de alte solutii pentru video-conferinte, fiindca ofera de la bun inceput cele mai inalte performante si o calitate impecabila a materialului video. In plus, este cu adevarat o solutie scalabila, care poate fi adaptata in timp unor cerinte din ce in ce mai exigente. Este o solutie performanta, dar accesibila chiar si pentru micile organizatii si, in plus, este si simplu de folosit”, a declarat Richard Thomas, Product Planning Manager al Brother International Europe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite